NFT HaberleriAltcoin Haberleri

Altcoin İçin Kilit NFT Ortaklığı: Bilgi ve Fiyat Üzerindeki Etkisi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin İçin Kilit NFT Ortaklığı: Bilgi ve Fiyat Üzerindeki Etkisi! NFT Market Rarible, Tezos tabanlı NFT’nin Tezos blok zinciri ile entegrasyonunun bir parçası olacağını duyurdu. Çoklu zincir uyumluluğu, kullanıcıların Rarible pazarında Tezos NFT ticareti yapmasına izin verecek.

Önemli NFT ortaklıkları

NFT Market Rarible, Çarşamba günü Proof-of-Stake Blockchain Tezos ile entegrasyonunu resmen başlattı. Bu işbirliği, Rarible’ın gerçek zamanlı Tezos projelerinin ikincil satışlarını desteklerken kullanıcıların düşük maliyetli NFT’ler basabileceği kendi pazarında Tezos NFT’yi piyasaya sürmesini sağlayacak. Rarible ve Tezos’un entegrasyonu, platform tarafından desteklenen üçüncü katman blok zincirinin yanı sıra NBA Top Shot’ı destekleyen Dapper Labs blok zinciri ağları Ethereum ve Flow’u işaret ediyor. Rarible CEO’su Alexei Falin‘e göre, Rarible’ın NFT alanını entegre etmek için çok zincirli bir platform oluşturma çabalarında, Solana ve Polygon ile bir sonraki entegrasyon:

Rarible, NFT’lerin geleceğinin zincirler arası olduğuna ve birlikte çalışabilirliğin akıcı, başarılı bir NFT ekosisteminin anahtarı olduğuna inanıyor. Birçok alternatif blok zincirinin, benzersiz teklifleri için NFT alanında, özellikle de düşük maliyetleri ve hisse kanıtı doğrulaması yoluyla enerji açısından verimli para basma süreci için Tezos’ta cazibe bulduğunu gördük.

Kullanıcılar, geleneksel oyun organizasyonu Ubisoft’un Digits adlı oyun içi metaverse koleksiyonundan başlayarak yeni Tezos NFT’yi yazdırabilir, satın alabilir ve satabilir. İkincil piyasada da işlem görebilir. Rarible, özel sözleşmeler yoluyla yeni koleksiyonlar basmayı ve Tezos’ta halihazırda var olan ithal koleksiyonlar için telif ücreti belirlemeyi planlıyor. Falin, “nadir kullanıcıların, güçlü Tezos ağı üzerinde daha geniş bir NFT projelerine yatırım yaparken, pazarımızda gelişmiş bir deneyimden yararlanacağını” umduğunu da sözlerine ekledi. Yazma sırasında, Rarible %9 artışla 14.04$’a, Tezos ise %4.2 artışla 4.49$’a yükseldi.

 

Altcoin İçin Kilit Nft Ortaklığı: Bilgi Ve Fiyat Üzerindeki Etkisi!
Altcoin İçin Kilit Nft Ortaklığı: Bilgi Ve Fiyat Üzerindeki Etkisi!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.