Borsa Haberleri

BtcTurk’te Teknik Sorun Panik Yarattı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BtcTurk‘ün kullanıcıları, bugün sabah saatlerinden beri Türk lirası yatırma ve çekme işlemlerinde sorunlar yaşadıklarını dile getirdiler. Sosyal medyada panikleyen ve endişelerini dile getiren kullanıcılar, BtcTurk’ü sorguladılar. BtcTurk’ün resmi hesabına yapılan yorumlar arasında, yatırma ve çekme işlemlerinin gerçekleşmediğini belirten kullanıcıların sayısı da hayli fazlaydı. Bu konuda kullanıcılara yanıt vermeyen BtcTurk yetkilileri, yaşanan teknik aksaklıklardan dolayı gecikmeler yaşandığını açıkladılar.

BtcTurk, kullanıcılarını güncel durum hakkında bilgilendirmek adına bir bağlantı paylaştı ve teknik problemler üzerinde çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Btcturk’te Teknik Sorun Panik Yarattı!

Bu sorunlarla karşılaşan BtcTurk kullanıcıları, müşteri hizmetlerine başvurarak çözüm aramaya başladılar. Özellikle yatırma ve çekme işlemlerinde sorun yaşayan kullanıcılar, müşteri hizmetlerinin iletişim hattında yoğun bir talep oluşturdu. Sosyal medya platformlarında şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, BtcTurk’ün bu konuda daha etkili bir destek sağlaması gerektiğini belirttiler.

Image

Yüksek Transfer Ücretleri Kullanıcıları Rahatsız Ediyor

Kullanıcıların dile getirdiği sorunlar sadece yatırma ve çekme işlemleriyle sınırlı kalmadı. Bir BtcTurk kullanıcısı, transfer ücretlerinin oldukça yüksek olduğunu ve diğer borsalarda 1 USD transfer komisyon ücreti alınırken, BtcTurk’te bu miktarın 2,5 USD’ye kadar çıkabildiğini vurguladı. Bu durum da kullanıcıların rahatsızlık duymasına sebep oldu ve şikayetlerini dile getirdiler.

Ekran Resmi 2023 09 15 14.56.56

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.