Altcoin Haberleri

Arbitrum (ARB) Potansiyel Kırılıma Yaklaşıyor

Uzun süredir 1 dolar etrafında hareketlilik sergileyen Arbitrum (ARB), son iki günde yüzde 7'lik yükselişe imza atarak potansiyel kırılıma yaklaştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun süredir 1 dolar etrafında hareketlilik sergileyen Arbitrum (ARB), son iki günde yüzde 7’lik yükselişe imza atarak potansiyel kırılıma yaklaştı.

Kripto piyasası boğa yönlü ilerleyişini sürdürüyor. Bitcoin’in (BTC) 39 bin dolar bandına yükselmesi, altcoin’leri tekrar atağa kaldırdı. Geçtiğimiz hafta Bitcoin, inişli çıkışlı bir grafik izlediğinden dolayı altcoin’lerde geri çekilmeler görüldü. Majör coin’ler, Bitcoin etkisiyle sakin bir fiyat grafiği izledi. Bu majörlerden birisi olan Arbitrum (ARB), uzun süredir 1 doların etrafında hareketlilik sergiliyordu.

Arbitrum (ARB), 1 dolar bölgesindeki sakinliğiyle dikkat çekti. Ancak son iki günde yüzde 7 oranında yükselerek önemli bir kırılımın eşiğine geldi. Eğer piyasa koşulları pozitif şekilde devam ederse, ARB’nin değeri 1,20 dolara kadar yükselebilir.

Arbitrum (ARB) Yükselişe Geçebilir mi?

Popüler katman-2 projesi Arbitrum (ARB), uzun süre boyunca 1 dolar bölgesinde sakin seyretti. Ancak son iki günde yüzde 7’lik bir yükseliş yaşadı. Kasım ayında kripto piyasasının pozitif yönde ilerlemesine rağmen ARB bu yükselişe eşlik edemedi. 8 Kasım’da 1,22 dolar seviyesinden başladığı düşüşünü 22 Kasım’da 0,95 dolar bölgesinde tamamladı. Kasım ayının sonlarında tekrar 1 doları geri alan ARB, bu seviyede sakin bir fiyat hareketliliği sergiledi. Ancak beklentilere rağmen bir türlü çıkış yapamadı.

Ancak Aralık ayına güçlü bir başlangıç yaptı. Aralık ayı boyunca yüzde 7’lik bir yükseliş yaşayan ARB, 1 dolardan 1,0790 dolara kadar yükseldi. Katman-2 projesi son 24 saatte yüzde 12’lik hacim artışı gösterdi ve 219 milyon dolarlık bir hacme ulaştı.

Ekran Resmi 2023 12 02 16.01.17

Popüler kripto para birimi ARB, yüzde 7’lik bu yükselişiyle çıkışa geçti. Eğer ARB 1,05 doların üzerinde kalıcı olabilirse yükselişini sürdürebilir. ARB’nin önünde 1,0871 dolar bölgesi kritik bir direnç noktası olarak dikkat çekiyor. Bu noktanın aşılması halinde satış bölgesi olarak da görülen 1,146 dolar ile 1,166 dolar arasındaki bölge ön plana çıkabilir. Eğer bu direnç noktası aşılabilirse, ARB fiyatı potansiyel bir kırılımı tetikleyerek yeniden 1,20 dolara yükselebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.