HaberlerAltcoin Haberleri

PancakeSwap, İşlem Ücret Gelirini Staker’lar İle Paylaşacağını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Merkezi olmayan bir kripto para borsası olan PancakeSwap, işlem ücret gelirlerini CAKE stake eden kullanıcılarıyla paylaşma kararı aldığını duyurdu.

PancakeSwap, CAKE stake eden kullanıcılara çeşitli ödüller vereceğini açıkladı. CAKE stake eden kullanıcılar, haftalık olarak PancakeSwap v3 çiftlerinde gerçekleşen işlemlerin yüzde 5’ini (yüzde 0,01 ve yüzde 0,05 aralıklarıyla değişen ücretlerle) tekrar elde edebilecekler.

Cake
Pancakeswap, İşlem Ücret Gelirini Staker’lar İle Paylaşacağını Duyurdu! 3

PancakeSwap’dan Staker Açıklaması!

Merkeziyetsiz kripto borsaların ünlü platformu PancakeSwap, daha çok ödül elde etmek amacıyla kendi yerel tokenleri olan CAKE’in staker’larıyla gelir paylaşımı yapmaya hazırlanıyor. PancakeSwap, 9 Ağustos itibarıyla CAKE staker’larına, tüm PancakeSwap v3 çiftlerinden %0.01 ve %0.05 arasında değişen oranlarda ve haftalık bazda işlem ücret gelirinin %5’ini vereceğini belirtti. Bu iki ücret katmanı, PancakeSwap v3 işlem hacminin %80-90’ını oluşturuyor.

PancakeSwap’in bu önemli adımıyla birlikte, yetkililerden açıklamalar da gecikmedi. Şef Mochi, PancakeSwap’in başındaki isim, yaptığı açıklamada “Gelir paylaşımı, PancakeSwap’in büyümesiyle doğrudan bağlantılı olan CAKE belirtecini bir protokol olarak daha da güçlendirecek” dedi. Ayrıca şunları ekledi: “Bu nedenle, CAKE staker’larının ödülleri, PancakeSwap’in büyümesine bağlı ve protokolün uzun vadeli bir girişim olarak büyümesine yardımcı olmayı amaçlıyor.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.