HaberlerAltcoin Haberleri

Milyonlarca XRP Binance’ye Aktarıldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Milyonlarca XRP Binance’ye aktarıldı. Bitcoin ve altcoinlerin balina hareketini izleyen Whale Alert, Twitter’da son gün kripto para borsası HitBTC’nin Binance’e XRP’de 16 milyon dolardan fazla para gönderdiğini söyledi. Sürecin detayları şu şekilde…

Altcoin Whale, Binance’e 21 milyon XRP gönderdi

 

Milyonlarca Xrp Binance'ye Aktarıldı
Milyonlarca Xrp Binance’Ye Aktarıldı

Blockchain verilerini paylaşan Whale Alert tarafından iletilen verilere göre, 16.7 milyon dolar değerinde yaklaşık 21 milyon XRP, bilinmeyen bir cüzdana aktarıldı. Analiz platformu Bithomp’a göre bu bilinmeyen cüzdan Binance’e dayanıyor ve HitBTC’deki cüzdan başka bir borsa olan Poloniex tarafından açıldı.

Son zamanlarda Bithumb ve Coinone, 127,3 milyon XRP taşıdı. Bu platformlar tarafından gönderilen dört büyük parça, veriler XRP adres aktivitesinde keskin bir artış gösterdiğinde taşındı. Santiment’e göre, Ekim ayında aktif XRP adreslerinin sayısı 147.000’i aştı. Bu sayı yazıldığı sırada 100.000’in altına düşmüş olsa da, bir yıl önceki 5.000’e kıyasla bu oldukça iyi bir artış.

Aynı zamanda, 37,3 milyar ABD Doları piyasa değerine sahip sekizinci kripto para birimi, son 24 saat içinde %4,3 düşüşle 0,79 ABD Dolarına el değiştirdi. Altcoinler son 7 günde %3,9, son 14 günde %20,1 ve son 30 günde %33,6 düştü. Bir yıllık getiri oranı %55’i aşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.