Haberler

Paxos, Singapur’da Olumlu İlerlemeler Kaydediyor

Blokzincir sektörünün önemli şirketlerinden Paxos, Asya şehir devleti Singapur’da Amerikan dolarına endeksli stablecoin’ler için otoritelerden ön onay aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Blokzincir sektörünün önemli şirketlerinden Paxos, Asya şehir devleti Singapur’da Amerikan dolarına endeksli stablecoin’ler için otoritelerden ön onay aldı.

Paxos Webp

ABD merkezli stabilcoin ihraççısı Paxos, Singapur Para Otoritesi’nden (MAS) aldığı ön onayla Asya bölgesindeki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Paxos Digital Singapore Pte adında yerel bir şirket kurarak, Singapur’da Amerikan dolarına endeksli bir stablecoin birimi oluşturmayı hedefliyor. Bu gelişme, Paxos’un güvenli ve yenilikçi dijital ödeme hizmetlerini dünya çapına taşımasını sağlayacak. Ve şuları ekledi:

“ABD dışındaki vatandaşların dolara güvenli bir şekilde erişimi günümüzde bile zor. MAS’tan aldığımız ön onay, şirketimizin güvenli hizmetlerini dünya çapına taşımamızı sağlayacak.”

Dolar Talebi Artıyor

Paxos’un yöneticilerinden Walter Hessert, dolar talebinin hiç olmadığı kadar yüksek seyrettiğini belirtti. Özellikle ABD dışındaki vatandaşların güvenli bir şekilde dolara erişimi zorlaşıyor. Bu durum, Paxos’un Singapur’da Amerikan dolarına endeksli bir stabilcoin birimi oluşturma kararını güçlendirdi. Şirket, Singapur Para Otoritesi’nden aldığı ön onay ile birlikte bu hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.