Bitcoin Haberleri

Fantom (FTM) Potansiyel Kırılmaya Yaklaşıyor!

Eskilerin popüler kripto para birimlerinden Fantom (FTM), gün içerisinde gerçekleştirdiği yüzde 15'lik yükseliş ile potansiyel bir kırılıma yaklaşıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Eskilerin popüler kripto para birimlerinden Fantom (FTM), gün içerisinde gerçekleştirdiği yüzde 15’lik yükseliş ile potansiyel bir kırılıma yaklaşıyor.

Kripto piyasası düşüş senaryolarına rağmen tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. BTC, 35 bin doların altına geri çekildikten sonra tekrar atağa kalktı ve 37 bin doların üzerinde kalıcılık sağladı. Bu durum neticesinde altcoin’lere para girişi devam etti.

Yükselen Altcoin’ler Boğa Rüzgarını Hatırlatıyor

AVAX, SOL ve LINK gibi majör coin’ler yükselişleriyle boğayı anımsattı. Eskilerin bir diğer coin’i FTM ise gün içerisinde yüzde 15 yükselerek varlığını hissettirdi. FTM, potansiyel bir boğa koşusuna hazırlanıyor.

Ftm Yükseliş

Bir döneme damga vuran merkeziyetsiz akıllı sözleşmeler platformu Fantom (FTM), son 24 saatte yüzde 15’lik bir yükseliş ile boğa kırılımına yaklaştı. 2021 yılında gerçekleşen boğa koşusunda ön plana çıkan FTM, yüzde 1700’lük bir yükselişe imza attı. Popüler kripto para birimi, önceki boğa koşusunda 8 milyar dolar piyasa değerine ulaşmıştı. Ancak sonrasında gelen ayı piyasası, FTM’yi geri çekmeye yetti ve gözden düşmesine neden oldu.

Kripto piyasasının yeniden boğa yönlü ilerlemesi, eskilerin kripto para birimlerini de ön plana çıkarmaya başladı. FTM, yeniden zirveye oynama yolunda önemli bir yükseliş yaşadı.

Fantom (Ftm) Potansiyel Yükselişe Hazırlanıyor!

FTM Fiyat Analizi: Potansiyel Boğa Koşusu Yakın Mı?

FTM grafiğine bakıldığında, fiyatın önemli bir kırılım bölgesinde olduğu görülüyor. Potansiyel boğa koşusuna hazırlanan FTM, 0,3770 dolar direncine yaklaşmış durumda. Bu direnç bölgesinin aşılması halinde, FTM fiyatı 0,3942 doları test edebilir. Boğa potansiyelinin önündeki engel olan 0,3942 dolar direnci, satıcıların yoğunlaşacağı bir bölge olacaktır. Bu bölgenin de aşılması halinde FTM, 0,6509 dolar direncini zorlayacak bir boğa koşusuna başlayabilir. Ancak bu yükseliş senaryosunda, 0,4391 dolar, 0,5453 dolar ve 0,5995 dolar önemli direnç bölgeleri olacak.

Diğer taraftan FTM, piyasanın negatife dönmesiyle birlikte satış baskısıyla baş başa kalabilir. Satış baskısını taleple karşılayamazsa, FTM fiyatı 0,3273 dolar desteğine kadar geri çekilebilir. Bu destek noktasının kaybedilmesi halinde fiyat tekrar 0,2863 doları test edecektir. 0,2863 dolar, FTM için trend gidişatını belirleyecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.