HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Profesyonel Amerikan Futbolu Ligi NFL’den Metaverse Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Profesyonel Amerikan futbolu ligi NFL’den metaverse hamlesi. Profesyonel Futbol Ligi NFL, özellikle bitcoin ve NFT ekosistemleriyle ilgileniyor. NFL, bu konuda devam eden çalışmalarının bir parçası olarak bu sefer metaverse dünyası hakkında bir proje geliştirdi.

NFL’den, Metaverse Hamlesi

 

Profesyonel Amerikan Futbolu Ligi Nfl'Den Metaverse Hamlesi!
Profesyonel Amerikan Futbolu Ligi Nfl’Den Metaverse Hamlesi!

Metaverse manevrası, profesyonel bir Amerikan futbolu ligi olan Ulusal Futbol Ligi’nden (NFL) ilham aldı. NFL, tamamen onaylanmış ilk sanal gerçeklik kulaklıklarıyla Amerikan futbolu deneyimini metaverse’e taşıyacak.

Sonbahardan itibaren, Amerikan futbolunun sanal şampiyonaları metaverse evreninde mevcut olacak.

NFL, gerçeklik deneyimleri yaratmak için gerçek zamanlı oyuncu verilerini birleştiren bir spor teknolojisi ve oyun şirketi olan StatusPro ile bir anlaşma imzaladıktan sonra kendi sanal oyunlarıyla ‘NFL Pro Era’ oyununa girebilecek.

Hem Meta Quest hem de PlayStation oyuna sahip olacak. İlk NFL ve NFLPA lisanslı sanal gerçeklik simülasyon deneyimi kullanıcılara sunulacak.

NFL ve NFLPA ile işbirliği içinde geliştirilen lisanslı bir sanal gerçeklik (VR) oyunu olan NFL Pro Era, taraftarların favori takımlarının oyun kurucusu olarak oynamalarına izin verecek.

Pro Era’nın resmi fragmanı yayınlandı. Film, Lamar Jackson’ın Baltimore Ravens’ın bir üyesi olarak metaverse deneyimini anlatıyor. Tanınmış bir hip-hop sanatçısı olan Tobe Nwigwe, filmin seslendirmesini sağlıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.