Haberler

Arthur Hayes’ten İlginç Açıklama “Tanrı’dan Mesaj Aldım”

Arthur Hayes, meditasyon yaparken Tanrı'dan bir mesaj aldığını ve bunun sonucunda elinde bulunan SOL'leri satarak ETH aldığını ifade etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Arthur Hayes, meditasyon yaparken Tanrı’dan bir mesaj aldığını ve bunun sonucunda elinde bulunan SOL’leri satarak ETH aldığını ifade etti.

Arthur Hayes, meditasyon yaparken Tanrı’dan bir mesaj aldığını ifade ederek, elinde bulunan SOL tokenlerini satarak Ethereum (ETH) satın aldığını açıkladı. Kripto para birimlerinin boğa koşusunda yer edinmiş olan Arthur Hayes gibi önemli isimlerin yatırım hamleleri sektörde geniş yankı uyandırmaktadır.

Son dönemde Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) boğası sektörde büyük ilgi görmektedir. Özellikle SOL, 100 dolar seviyelerine yaklaşarak kripto para dünyasının en dikkat çeken projelerinden biri haline gelmiştir. FTX döneminde 9 dolara kadar gerileyen SOL, gün içinde 99 dolara kadar yükselmiştir.

SOL boğasının gündemde olduğu bu dönemde, BitMEX kurucu ortağı ve kripto yatırımcısı Arthur Hayes’ten beklenmedik bir açıklama gelmiştir.

Arthur Hayes’ten İlginç  Paylaşım

Arthur Hayes, X platformunda yaptığı paylaşımda Solana (SOL) ve Ethereum (ETH) hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştur. Kripto para camiasının tanınmış isimlerinden biri olan Hayes, topluluğuna bir itirafta bulunmak istediğini söyleyerek açıklamalarına başlamıştır.

Hayes, meditasyon yaparken Tanrı’dan aldığı bir mesajı paylaşmıştır. Tanrı’dan gelen mesaj ise şu şekildedir: “O Sam (FTX kurucu ortağı SBF) coin’inden vazgeç ve Başmelek Vitalik’e olan aşkını itiraf et.”

Arthur Hayes'Ten İlginç Açıklama “Tanrı’dan Mesaj Aldım”

Arthur Hayes, Tanrı’dan aldığı mesaj sonucunda elinde bulunan tüm SOL tokenlerini sattığını ve yerine Ethereum satın aldığını belirtmiştir. Ayrıca Hayes, ETH’nin iki kat artarak 5,000 dolar seviyelerine ulaşacağını iddia etmektedir.

Hayes’in bu açıklaması kısa sürede 500,000’e yakın kullanıcı tarafından görüntülenmiştir. Çoğu kullanıcı, Hayes’in paylaşımını desteklemiştir. Özellikle Ethereum’daki işlem ücretlerinin Solana’ya göre daha yüksek olması, kripto para topluluğunun ilgisini çekmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.