HaberlerKripto Para Birimleri

Thodex Kurucusu Özer, Mağdurların Zararlarının Karşılandığına Dair Banka Dekontlarını Dosyaya Sundu

Thodex Soruşturmasıyla Yeni Gelişmeler Ortaya Çıkıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Thodex kurucusu Özer, mağdurların zararlarının karşılandığına dair banka dekontlarını dosyaya sundu. On binlerce kişinin kandırıldığı ve mağdur edildiği kripto para borsası Thodex soruşturmasıyla ilgili her gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

İddianameye göre, kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in iddianameye göre, müştekilerin etkin tövbe hükümlerinden faydalanmak için zararlarını tazmin ettiklerini kanıtlayan banka dekontlarını dosyaya sunduğu iddia edildi.

Thodex soruşturmasıyla bağlantılı olarak hazırlanan iddianameye göre, firari Fatih Faruk Özer’in kontrolündeki üç ayrı hesaptaki kripto varlıkların önemli bir kısmı Kripto’da Faruk Fatih Özer, Zuhal Özer ve Cem Uzunoğlu adına açıldı. Ticaret merkezi Malta’da bulunan borsanın tahmini değeri 253 milyon 714 bin 909 lira olarak hesaplarına gönderildiği bildirildi.

Toplam Zarar 356 Milyon Lira

İddianameye göre sanıklar Thodex platformu üzerinden yaptıkları transferler sonucunda 22 milyon 745 bin lira kullanarak altın satın alırken, o tarihte gram altın 435 lira iken bu tarihte altın 52 kilo 287 gram altına denk geldiği belirtildi.

Etkin Pişmanlık Hükümlerinden Yararlanmak İstedi

Faruk Fatih Özer’in babası Zülküf Özer, avukatı aracılığıyla, müştekilerin etkin tövbe hükümlerinden yararlanmak için zararlarını tazmin ettiklerini belirterek, müştekilerin banka dekontlarını dosyaya sunmuş, mağdurlar ve avukatları da dosyaya dilekçelerini sunmuşlardır. İddianameye göre zararları karşılandığı Belirtildi.

Savcılık, Özer’in etkili tövbe hükümlerinden yararlanma talebinin mahkemece dikkate alınmasını talep etti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.