Bitcoin HaberleriHaberler

Popüler Analistten Bitcoin Analizi: “Yatırımcılar, Hayal Kırıklığı Yaşayabilir”

Popüler kripto analisti, Bitcoin ile ilgili son tahminlerini aktardı ve yatırımcıları uyardı. İşte BTC'de öngörülen seviyeler.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü kripto para analisti, piyasalar zorlu birkaç haftalık ticaretten sonra toparlanmak için savaşırken Bitcoin‘in (BTC) nereye gittiğini belirlemek için rafine bir teknik analiz metriği kullandı ve Bitcoin’in gelecek dönemde izleyeceği muhtemel yolu çizdi.

Ünlü Analistin Bitcoin (BTC) Analizi

Yeni bir strateji oturumunda önde gelen kripto para birimi Bitcoin’den bahseden Benjamin Cowen, 741.000 YouTube abonesine Bitcoin’i analiz ederken Heikin-Ashi mumlarını kullanmayı tercih ettiğini çünkü metrik, önceki iki mumdan gelen verileri dahil ederek fiyat hareketi hakkında daha kapsamlı bir hikaye anlattığını belirtti.

Cowen, BTC ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

Heikin-Ashi mumlarına bakmamızın nedeni, mumun renginin açık veya kapalı olmasına bağlı olduğu geleneksel mumlara bakarsanız aynı hikayeyi iletmemeleridir. Kırmızı mumları yükseliş trendinde, yeşil mumları düşüşte gözlemleyeceksiniz.

Heikin-Ashi mumları sadece açılıp kapanmayı değil, aynı zamanda yüksek ve alçakları da hesaba katar ve onlardan önce gelen mumlara bağlıdır. Bu nedenle, piyasanın momentumunu ölçmek için daha yararlı bir araçtır ve kısa vadeli dalgalanmaların tüm gürültüsünü tersine çevirmenize yardımcı olur.

Cowen Btc
Cowen Btc

Yatırımcılar Sonbahara Kadar Hayal Kırıklığına Uğrayabilir

Cowen, BTC‘nin son birkaç ayı döngüsündeki grafik performansına baktı ve yatırımcıların bu düşüşe kadar hayal kırıklığı yaratan rakamlar görebileceğini öne sürdü. Popüler analist açıklamalarına şöyle devam etti;

Bu nedenle, insanların bu ayı piyasasının devam etmesi için hazırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Tarih herhangi bir göstergeyse, 200 günlük hareketli ortalama gibi şeyler bir ayı piyasasında direnç olarak hareket etmeye başladığında, ayı piyasasının çok iyi bir göstergesidir.

CoinMarketCap verilerine göre, yazının yazıldığı an itibariyle Bitcoin (BTC), son 24 saatte yüzde 3,19 düşüşle 29.070 dolar civarında işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.