Bitcoin Haberleri

Popüler Bitcoin Borsası, Hangi Meme Coin’i Listeliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler bitcoin borsası, hangi Meme Coin’i listeliyor!Eskiden Bitmax olan kripto para borsası AscendEx, popüler meme para projesi Floki Inu’nun (FLOKI) son listesini duyurdu. Platformda FLOKI/USDT alım satım işlemleri dün Türkiye saati ile 17:00 sularında başladı.

Popüler meme parası başka bir platforma katıldı

Floki Inu (FLOKI), Tesla CEO’su Elon Musk tarafından “Floki” adlı bir köpekten esinlenilen bir simgedir. Floki Inu’nun amiral gemisi ürünü ve 3D blockchain metaverse oyunu Valhalla, para kazanma ortamında yenilenebilir zincir üstü NFT etkileşimi sağlamayı ve nihayetinde metaverse temelinde etkileşime giren oyuncuları ödüllendirmeyi amaçlıyor.

Popüler Bitcoin Borsası, Hangi Meme Coin’i Listeliyor!
Popüler Bitcoin Borsası, Hangi Meme Coin’i Listeliyor!

Valhalla’nın oyunun oynandığı dünyada ekonomisi FLOKI jetonları üzerinde çalışıyor. Oyuncular, iksirler ve kristaller dahil olmak üzere yeni öğeler satın almak veya takas etmek için FLOKI’yi kullanabilir. FLOKI tarafından kullanılan malların bir kısmı Valhalla Hazinesine devredildi. Shopping.io (SPI) ile stratejik bir ortaklık sayesinde FLOKI ek faydalar sağlayabilir. Kullanıcılar artık SPI platformu aracılığıyla Amazon, eBay, Wal-Mart, Home Depot, Etsy ve sonunda AliExpress’ten mal satın almak için FLOKI tokenlerini kullanabilir. Floki ve Fenerbahçe işbirliği de gündemde.

Kripto para borsası AscendEx’in (eski adıyla Bitmax, 1 milyondan fazla kurumsal ve bireysel kullanıcıya sahip) yaptığı son duyuruya göre, platformda FLOKI listeleniyor. Borsa bu nedenle memecoin akışından yararlanır. Yazının yazıldığı sırada FLOKI, %7’lik bir düşüşle 0.000124$’a el değiştirdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.