Altcoin Haberleri

Popüler Borsanın Rezervindeki Altcoinler Dikkat Çekti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının önde gelen merkeziyetsiz borsalarından Gate.io, kullanıcılarına güven vermek adına borsaların rezerv kanıtı sistemine katıldı. Kripto analiz platformu Nansen, Gate.io borsasının rezervinde tuttuğu altcoin projelerini duyurdu. Nansen verilerine göre Gate.io rezervinde toplamda yaklaşık 1.64 milyar dolarlık kripto para bulunuyor. Özellikle yeni kripto para projelerinin ilk listelendiği platformlardan biri olan Gate.io merkeziyetsiz kripto para borsası bu hamlesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Gate.io Borsasının Altcoin Rezervi

Gate.io

Gate.io rezervindeki 1.64 milyar dolarlık kripto paranın yüzde 22.61 gibi önemli bir kısmı, borsanın yerel kripto para birimi GT token’den oluşuyor. Güncel kurdan hesaplama yapıldığında Gate.io borsasının GT rezervi, 371 milyon dolara tekabül ediyor. Gate.io borsasının kasasında en fazla bulunan ikinci kripto para birimi ise USDT stablecoin oldu. USDT borsada yüzde 17.90 oranında bir ağırlık teşkil ederken 293 milyon dolarlık karşılığı bulunuyor.

Yüzde 11.56 Oranında BTC

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) verilerine bakıldığında rezervdeki ağırlığı dikkat çekiyor. Gate.io borsasının rezervinde yüzde 11.56 oranında ve 189 milyon dolarlık Bitcoin bulunuyor. Nansen verilerine göre şirketin varlıklarında en fazla yer tutan 5. kripto para birimi Shiba Inu (SHUB) oldu. SHIB coin, borsadaki varlıkların yüzde 3.45’ini oluştururken yaklaşık 56 milyon dolara tekabül ediyor. Borsanın geri kalan kripto para varlıkları ise 478 milyon dolar ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.