Altcoin Haberleri

Popüler Memecoin Floki Ekim Ayını Oldukça Aktif Geçirdi!

Floki (FLOKI), son günlerde büyük bir çıkış yakalayarak kripto para dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Floki (FLOKI), son günlerde büyük bir çıkış yakalayarak kripto para dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle sosyal medya kanallarını etkin bir şekilde kullanan Floki, topluluğunu heyecanlandırmayı başardı ve popülerliğini artırmaya devam ediyor.

Floki, Yeni Kripto Para Piyasaya Sürecek

Floki, son zamanlarda yaptığı bir duyuru ile hayranlarını heyecanlandırdı. Gizemli bir tarih olarak 27 Ekim 2023’ü işaret eden Floki, yeni bir kripto para birimi olan TokenFi’yi piyasaya süreceğini duyurdu. Bu haberin etkisiyle FLOKI’nin fiyatı kısa sürede büyük bir yükseliş yaşadı ve %66 oranında artış gösterdi.

Floki

Floki’nin duyurduğu TokenFi, 27 Ekim 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Başlangıçta sınırlı bir arz ile piyasaya sunulacak olan TokenFi, merkeziyetsiz kripto borsaları Uniswap ve PancakeSwap üzerinden alınıp satılabilecek. Bu durum, kripto para yatırımcılarına yeni fırsatlar sunarken, Floki’nin popülerliğini artırmaya devam edeceğini gösteriyor.

Floki’nin duyurduğu TokenFi, kısa sürede büyük bir etki yaratarak FLOKI’nin fiyatını neredeyse iki katına çıkardı. FLOKI’nin fiyatı, bu duyurunun ardından 0,00002550 dolar seviyesinden 0,00004255 dolara kadar yükseldi. Bu hızlı yükseliş, Floki’nin son günlerde en çok yükselen kripto paralar arasında yer almasını sağladı.

Floki tutan kripto yatırımcıları, ellerindeki token’ları stake ederek TokenFi kazanma fırsatına sahip olacaklar. Bu yöntemle Floki token’ları dolaşımdan çıkarılarak arzın azalması sağlanacak ve talep artacak. Bu da FLOKI’nin fiyatının daha da yükselmesini sağlayacak bir etken olarak öne çıkıyor.

Eğer FLOKI’nin yükselişi devam ederse, 0,000054 dolar seviyelerine kadar bir boğa koşusu gerçekleşebilir. Bu seviye, 5 Mayıs 2023 tarihindeki en yüksek fiyat noktası olarak dikkat çekiyor. Bununla birlikte, FLOKI’nin bu yükseliş yolculuğunda karşılaşabileceği direnç seviyeleri ise 0,00004185 dolar, 0,00004447 dolar ve 0,00004747 dolar olarak belirlenebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.