HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Memecoin Shiba Inu’nun Fiyatı Yüzde 10’dan Fazla Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para yatırımcılarının birçoğu, altcoinlerde sıradan günler yaşamaktan sıkılmaya devam ediyor. Fakat bazı istisnalar da mevcut. Bu istisnalardan biri de Shiba Coin olarak karşımıza çıkıyor. En büyük ikinci meme coin olan Shiba Inu, son günlerde yatırımcıların ilgisini tekrar üzerine çekmeyi başardı. Fiyat 1 sıfır silmek için kısa bir süreliğine yükselebildi ve şimdi de dirence yakın bir bölgede alıcı bulmaya devam ediyor.

Shiba Inu, LunarCrush’ın sosyal analitik platformu tarafından duyurulan bir başarı elde etti. Son haber, Shiba Coin’in 4880 altcoin arasında birinci sıraya yükseldiğini gösteriyor. Popüler meme coin, AltRank’in en üst sırasına yerleşmesini sosyal hacimdeki etkileyici bir artışa borçlu. Tabii ki, bir meme coin için sosyal hacim artışı genellikle fiyatın yükselmesine yol açar. Aynı durum burada da geçerli oldu, fiyat 0,00001 dolara kadar tırmandı ve yıllık dibinden önemli ölçüde uzaklaştı.

Shiba Coin Haber

Santiment’e göre, SHIB son dört hafta içinde %51 değer kazanarak hızla yükseldi. Bu süre zarfında borsalardaki arz da düşük seviyede kaldı. Fakat ilginç bir şekilde, borsalardaki arz son altı ayın en düşük seviyesine indi. Bu durum, satıcıların gücünü kaybettiğini gösteriyor. Böylelikle, SHIB’nin değer kazanmasıyla birlikte arzın azalması, piyasada belirsizlik yaratıyor. Bu nedenle, gelecekteki gelişmeler tahmin edilebilirlik açısından düşük bir seviyede olabilir. Bu durum, yatırımcılar ve takipçiler için ilginç bir fırsat sunabilir.

Shiba Coin Borsa Cikislar Scaled

Shiba Coin Yorum

Temmuz ayında, popüler kripto para borsalarından tam 3,3 trilyon SHIB çekildi. Bu durum, SHIB ekibinin kendi layer2 çözümü için önemli adımlar attığı ve bütün meme coinleri geride bıraktığı anlamına geliyor. Dogecoin ve diğer rakipleri hala Shiba Inu’nun ürünlerinin alternatiflerini oluşturmak için mücadele veriyorlar. Shiba Inu lideri Shytoshi Kusama, Shiba Inu’nun yeni bir döneme girdiğini ve topluluğa bitmek bilmeyen destekleri için teşekkür ettiğini belirtti.

Bu açıklama bile Shiba Coin boğalarını heyecanlandırmaya yetti. Kısa vadede, 0,0000096-95 dolar bölgesinin korunduğu senaryoda yukarı yönlü testlerin devam etmesi muhtemeldir. İlk hedef ise 0,000012 dolar gibi görünüyor.

Shiba Coin yakımlarıyla ilgili durum nedir? Shibburn’e göre son yedi gün içerisinde 154 işlemde toplam 304.764.835 SHIB tokenı yakıldı. Sadece son 24 saat içerisinde ise 22 işlemde toplam 37.551.405 SHIB tokenı yakıldı. Shibarium, testnet dönemindeki gibi bir ilgi görürse, uzmanlar aylık yakımların 40 milyon dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.