HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Shiba Inu (SHIB) İçin Kritik Zaman!

SHIB'nin Proje Başkanı Shytoshi Kusama, SHIB Hakkında Bilgilendirme Yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shiba Inu (SHIB) için kritik zaman. Shiba Inu’nun (SHIB) dünya çapında popülaritesi arttıkça ve daha fazla yatırımcı çektikçe yanma azalmaz. SHIB ekibi ise gelecek hafta büyük haberler vaat ederek topluluğun ilgisini çekti.

Prjoje Liderinden ”Yeni Müjde” Açıklaması!

SHIB’nin proje başkanı Shytoshi Kusama, topluluğu gelecek hafta duyurulacak heyecan verici gelişmeler hakkında bilgilendirdi. Yönetici, Twitter’da “Bu hafta sessizlik oldu” dedi. Ancak önümüzdeki hafta işler daha da merak uyandırmaya başlayacak” dedi. Shiba Inu ekibinin şu anda ne tür iyi haberler vereceği belli değil. SHIB’nin en önemli özelliklerinden biri sürekli yeni projeler başlatması. Bu da yatırımcı güvenini ve fiyat artışı beklentilerini artırıyor.

Erv

 

Kusama ayrıca Playside Studios’un yakında çıkacak olan kazan-kazan (P2E) oyunu ve önde gelen oyun geliştiricisi William Volk’un devam eden projesi hakkında da konuştu. Proje yöneticisi, bazı grafikleri gördükten sonra, merakla beklenen Shiba Inu oyun projesinin ilerlemesi karşısında büyülenmişti. Kusama ayrıca SHIB topluluğunun üyelerine oyunun bazı özelliklerini göstermeye istekli olduğunu belirtti. Volk, anlaşmanın duyurulmasının ardından yaptığı açıklamada, böyle harika bir ekiple çalışmaktan heyecan duyduğunu ve yeni üretilen oyunun “tüm zamanların en önemlilerinden” biri olacağını söyledi. Volk, Shiba Inu’ya NFT tabanlı oyna-kazan oyununda tavsiyede bulunacak.

SHIB, Yeni Ortaklıklar Kuruyor!

Ekip, Shiba Inu’nun benimsenmesini geliştirmek ve SHIB’nin bir memecoin’den daha fazlası olduğunu göstermek için SHIB oyun projesini başlatmaya kararlı. Geçen hafta Kusama, oyuna daha yaratıcı ve büyüleyici hale getirmek için ayrı bir tema ve hikaye verildiğini belirtti. Bu arada, Shiba Inu ekosisteminde çok sayıda heyecan verici gelişme duyuruldu. Ekip, bu hafta başlarında resmi Shiba Inu ölü yakma programına katılanlara ödüller vermeye başladı. Ekip ayrıca Red Bull ile bir işbirliği kurdu.

Shiba Inu, Yatırımcılarının Yüzünü Güldürüyor! - Hardware Plus - Hwp

Bununla birlikte, bazı araştırmalar SHIB’nin karamsar bir senaryo çiziyor. Anket firması Finder tarafından 36 fintech uzmanının katıldığı bir anketin sonucunda ortaya çıkan bir araştırmaya göre, ankete katılan panelistlerin yüzde 73’ü yatırımcıların SHIB satması gerektiğini söyledi. Hakim fikir birliği, 2022 yılına kadar SHIB’nin neredeyse tüm değerini kaybedeceği ve 2030 yılına kadar sıfıra yaklaşacağı yönünde.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.