Haberler

PostTech AirDrop’una Geri Sayım Başladı!

SocialFi furyasının son zamanlarda öne çıkan ismi PostTech'in AirDrop'una geri sayım başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

SocialFi furyasının son zamanlarda öne çıkan ismi PostTech’in AirDrop’una geri sayım başladı.

FriendTech’in ateşleyip, PostTech‘in harladığı SocialFi trendi, bu sefer de AirDrop’u ile gündemde. Kullanıcılar arasında tokenizasyon bağlantısı kuran PostTech, geçtiğimiz saatlerde 1,8 milyon dolar işlem hacmine ulaşarak hem SocialFi sektörünü hem de platformdaki kullanıcıları heyecanlandırdı. Haberin yazımı itibariyle yalnızca 10 saat sonra gerçekleşecek olan PostTech AirDrop, piyasanın ilgi odağı haline geldi.

Image 3

PostTech ve SocialFi Trendi Sürüyor!

PostTech, son dönemde SocialFi trendi ile adından sıkça söz ettiren bir platformdur. SocialFi, sosyal medya ve finans dünyasını birleştiren bir akımdır. FriendTech tarafından başlatılan bu trend, PostTech tarafından da desteklenerek büyük bir ivme kazanmıştır. Kullanıcılar arasında tokenizasyon bağlantısı kuran PostTech, bu sayede insanların sosyal medya paylaşımlarını finansal değere dönüştürmelerine olanak sağlamaktadır.

PostTech’in gerçekleştireceği AirDrop, kripto para yatırımcıları ve meraklıları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. AirDrop, kripto para projelerinin kullanıcılara ücretsiz token dağıttığı bir dağıtım yöntemidir. Kullanıcılar, belirli şartları yerine getirerek bu AirDrop’tan faydalanabilir ve ücretsiz token sahibi olabilirler.

PostTech, AirDrop’una katılım şartlarını ve kurallarını açıklayarak büyük bir ilgi topladı. Özellikle kripto paraların zorlu bir dönemden geçtiği günümüzde, yatırımcılar kazanç fırsatlarını takip etmeye devam ediyorlar. PostTech’in AirDrop’u, kullanıcılara bu zorlu dönemde kazanç elde etme fırsatı sunmasıyla dikkat çekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.