Altcoin HaberleriHaberler

Lazio Fan Token (LAZIO) Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşem Hacmi bakımından en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance, geçtiğimiz haftalarfa Launchpad üzerinde Lazio coin adlı 22. Projenin başlatılacağını duyurmuştu. Tam ismi Lazio Fan Token (LAZIO) sahiplerinin, kulüp faaliyetlerine oy vermelerine ve İtalyan futbol kulübünün sunduğu bireysel avantajardan faydalanmalarına izin verecek. Bu yazımızda sizlere Kripto para yatırımcıların ilgisini çeken LAZIO token hakkında bilmeniz gereken detayları derledik

Lazio Fan Token (LAZIO) Nedir? Avantajları Nelerdir?

Önceki günlerde duyurulan anlaşmaya göre kripto para borsası Binance, İtalya’nın önde gelen futbol kulübü S.S. Lazio’nun yeni forma sponsoru oldu. Binance ve Lazio arasındaki ortaklık anlaşmasına göre İtalyan kulübü bu anlaşmadan 30 milyon Euro’nun üzerinde bir gelir elde edecek.

Yerel bir BEP-20 yardımcı programı sembolü olan LAZIO, SS Lazio taraftarları için tasarlandı. Bu sembol Lazio taraftarların kulüp ile etkileşim kurmasını sağlıyor. sağlıyor. LAZIO token sahiplerinin  özel haklar ile kulübün kararlarını etkilemesini sağlamakla beraber aynı zamanda dijital eser koleksiyonu ve son zamanların yükselen değerlerinden NFT’lere de erişim sağlıyor. LAZIO Token sahipleri gelecekte oyuncu transferleri ve futbol kulübün kararları üzerinde söz sahibi olmaya hak kazanacak.

Binance Smart Chain (BSC) ağı üzerinden yayınlanan LAZIO, kulüp taraftarların daha geniş erişebilirlik, daha fazla işlevsellik ve  düşük işlem ücretleri ile karşımıza çıkıyor.

LAZIO token, resmi olarak 21 Ekim’de piyasaya sürüldükten sonra duyurulacak olan  ödül ve avantajlara erişim imkanı sağlıyor.

LAZIO Token Yorum

Gelişen Fan token ekosistemine hergün bir yeni kulüp adını yazdırıyor. Her fan token’da olduğu gibi fanatik taraftar kitlesiyle Lazio taraftarları da kripto para birimine büyük ilgi gösterdiği ifade edilebilir. Bu noktada Fan token ekosistemi geliştikçe hem token fiyatında hem de benimsenme de büyük artışlar yaşayacağını söyleyebiliriz.

S.S Lazio kulübüün taraftar kripto para birimi olan LAZIO token, 1 dolardan satışa çıkacak ve satışın arkasından hızlı bir fiyat artışının olabileceği bekleniyor. Toplam token arzı 40,000,000 olan LAZIO token, dolaşımdaki toplam miktarı ise 8.6 milyon adet olacak.

Bunun yanında LAZIO fan token’ı, dünyadaki her hayranın S.S. Lazio’nun bir parçası olması ve küresel fanatik kitlesini başka bir seviyeye taşıması için bir fırsat olarak hizmet ediyor.

Lazio Fan Token  (LAZIO) Nasıl Alınır?

LAZIO token satın almak için adım adım yapmanız gerekenleri aşağıdaki sıralamaya göre yaparak LAZIO sahibi olabilirsiniz.

  • LAZIO token satın almak için Binance borsasına kayıt oluşturmanız gerekir.
  • Binance borsasına TL, USD gibi itibari para göndermek gerekiyor.
  • Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Türk Lirası (TRY) ve Euro LAZIO işlem çiftlerinden biriyle alım işlemi gerçekleştirilebilir.
  • Binance cüzdanınızdan satın aldığınız LAZIO tokenlarınızı görebilirsiniz.

LAZIO Token Fiyatı

Getiğimiz günlerde ön satışı gerçekleşen LAZIO fan token, geçtiğimiz haftalarda Binance borsasında listelenmesiyle beraber büyük talep gördü. Ön satış fiyatı 1 dolar olarak belirlenen LAZIO fiyatı CoinMarketCap verilerine göre 8,80 dolardan alım işlemi görüyor.

Lazio Token
Lazio Token

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.