Bitcoin Haberleri

Rekor düzeyde siyasi Bitcoin bağışı gerçekleşti! Milyarder isim 1,9 milyon dolarlık 100 Bitcoin bağışladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının geçtiğimiz yıl genelinde elde ettiği değer artışları ve kripto paraların dünya genelinde çok daha geniş sınırlara ulaşması, bu ekosistemdeki varlıkların kullanım alanlarının da genişlemesini sağladı. Özellikle pandemi döneminde ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta kripto paralar, yardım ve bağışlarda ön plana çıktı. Hatırlanacağı üzere yakın bir zamanda Ukrayna için küresel bilinirlik sağlanmış ve kriptolar üzerinden bağış toplanmıştı. Şimdi bir bağış haberi de Susquehanna International Group’un (SIG) kurucu ortağı Jeffrey Yass’tan geldi. Yass, kripto para destekli bir Super PAC’e 100 Bitcoin (BTC) bağışladı.

1,9 MİLYON DOLARLIK 100 BTC BAĞIŞI

Btc Bagisi

Kripto paraların kullanım alanları zamanla çok genişledi. Gelinen noktada kripto paralar artık hemen hemen her alanda kullanılabiliyor ve bu varlıklar bağışlar için de önemli araçlar haline gelmeye başladı. ABD’de son dönemlerde seçim hazırlıkları yavaş yavaş başlarken, bir bağış haberi de SIG’in milyarder kurucu ortağı Jeffrey Yass’tan geldi. Yass, kripto para destekli bir Super PAC olan Crypto Freedom PAC’e 1,9 milyon dolar değerinde 100 Bitcoin bağışladı.

BU BAĞIŞ SİYASİ ZEMİNDE NE ANLAMA GELİYOR?

Yapılan 100 Bitcoin bağışına ilişkin ilk açıklama da Club for Growth Action Başkanı David McIntosh’tan geldi. McIntosh konuya ilişkin açıklamasında, “Bence Jeff, kripto para birimleri için oldukça güçlü bir destek sinyali vermek istedi” sözlerini dile getirdi. Uzmanlar, Yass’ın bu bağışının kripto paraların siyasi zeminde yeni bir sayfaya gelmesini sağlayabileceğini ifade ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.