Altcoin HaberleriHaberlerKripto Para Birimleri

Terra’nın Yeni Tokeni LUNA, Binance Listelemesiyle %40 Değer Kazandı!

Terra'nın yeni tokeni olan LUNA, dünyanın en büyük kripto para platformu Binance'de listelendikten sonra %40 artış gösterdi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Terra’nın yeni tokeni LUNA, %40 değer kazandı. Terra’nın yeni kripto para birimi LUNA, Binance‘de listelendiğinden beri %40’tan fazla arttı.

Terra’nın yeni kripto parası LUNA Cumartesi günü piyasaya sürüldü ve dün dünyanın en büyük kripto varlık alım satım platformu Binance’de %40’tan fazla kazançla listelendi. CoinMarketCap verilerine göre, yayınlandığı tarihte 210 milyon dolaşım arzı ve 1,7 milyar dolarlık piyasa değeri ile 8,58 dolardan işlem görüyordu.

UST ve LUNA’nın  çöküşünün ardından, Terra topluluğu bir oylama yaptı ve daha önce bildirdiğimiz gibi ağı çatallamayı seçti. Eski jeton LUNA Classic (LUNC), oylamadan sonra çöktü ve geçen hafta sonu yeni token LUNA kaydıyla yeniden sunuldu. Lansmandan önce ve sonra LUNA ve UST’yi elinde tutan yatırımcılar, airdrop stratejisinin bir parçası olarak dağıtımlar aldı.

Yeni LUNA tokenını ilk olarak iki kripto varlık ticaret platformu olan KuCoin ve ByBit’te listelendi. Bybit’te LUNA 30dolar’a kadar artış gösterdi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.