Bitcoin Haberleri

Popüler analist Bitcoin yatırımcılarını uyardı: Önce sıçrama, sonra çöküş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Mayıs ayında Terra blok zincirinde yaşanan kriz, Bitcoin (BTC) ve altcoinler genelinde bir çöküşe neden oldu. Bu süreçte Bitcoin 38 bin dolardan 25 bin doların altına gerilerken, neredeyse tüm altcoinler de benzer oranlarda sert düşüşler kaydetti. Kripto para piyasasında yaşanan bu çöküşü başarılı bir şekilde tahmin eden popüler analist Capo, Twitter’da Bitcoin ve piyasa genelindeki yükselişler sonrası tahminlerini paylaştı. Ünlü analist, piyasada toparlanmalar görülürken, yatırımcıları Bitcoin ve Ethereum’da (ETH) olası tuzaklara karşı uyardı.

CAPO UYARDI: TUZAĞA DÜŞME ZAMANI

Tuzak

Twitter’da tahminlerini paylaşan Capo, bu hafta genelinde kripto para piyasasında çok büyük bir short pozisyon tasfiyesi yaşandığını vurguladı ve bunun bir düşüşün tetikleyicisi olacağını iddia etti. Konuya ilişkin olarak Bitcoin üzerinden yaptığı değerlendirmesinde Capo, “Son ayların en büyük short tasfiyesini gördük. Bunun bir short sıkışması olduğu görülüyor. Çoğu insan da aşağı yönlü pozisyon almıştı ve şimdi ise long pozisyonların tuzağa düşme zamanı” dedi. Analiste göre Bitcoin fiyatı bir miktar daha yükseliş gösterdikten sonra yeniden çöküş evresine geçecek.

“ÖNCE 21 BİN DOLAR, ARDINDAN ÇÖKÜŞ”

Analist, Bitcoin fiyatının toparlanma sürecinde 21 bin dolar seviyesine kadar tırmanabileceğini ve bu aşamadan sonra yeniden bir çöküş yaşayabileceğini iddia etti. Ayrıca Capo’ya göre Bitcoin fiyatındaki bu olası yükseliş ve ardından gelecek olan çöküşlerde Ethereum fiyatı da benzer bir hareketlilik gösterecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.