Bitcoin HaberleriEditörden Seçmeler

400 BTC Bulunan Bitcoin Cüzdanı 9 yıl Sonra Harekete Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Satoshi dönemine ait içersinde 400 BTC bulunan Bitcoin cüzdanı, uzun bir aradan sonra etkinleştirildi. Yaklaşık dokuz yıldır pasif durumda bekleyen Bitcoin yatırımı, sahibin cüzdanı aktif etmesiyle kendisini de milyoner yaptı. Blockchain ekranı Whale Alert’ten edinilen bilgilere göre, yaklaşık  9 senedir hareketsiz zamanın ardından bir Bitcoin cüzdanının aktifleştirildiği öğrenildi.

400 BTC Bulunan Cüzdan Aktifleştirildi!

Whale Alert’in bildirdiği suretiyle 8 yıl 8 aydır hareketsiz kalan Bitcoin cüzdanı, uyandı. Söz mevzusu cüzdanda 400 Bitcoin (BTC) bulunurken 9 yıl ilkin meydana getirilen yatırım 4.000 kat artarak sahibini milyoner yapmış oldu. 2012 senesinde Bitcoin fiyatı 4.335 dolar değerinde seyrediyordu.

Mevcut Bitcoin fiyatından hesaplandığında 400 BTC an itibarıyla 17 milyon dolara denk geliyor. Bununla birlikte bu hafta başlangıcında bir başka Satoshi dönemi cüzdanı, aktifleştirilmişti. Elde edilen verilere göre 616 BTC içeren adres, 29 milyon dolarlık değere sahip.

2021 yılı Bitcoin adına zamanı bir yıl oldu. Uzmanlar yıl sonu fiyat tahminini 100.000 dolar oalrak belirledi. Bu yıl uykuda olan Bitcoin cüzdanlarının aktifleştirilmesi açısından hareketli bir dönemdi. Yılın ilk yarısında sahipleri tarafınca üç Bitcoin cüzdanının mührü kaldırıldı. Kaydedilen verilerde 791 BTC, 5.000 BTC ve 2.289 BTC uzun yılların arkasından gün yüzüne çıktı.

Lider kripto para birimi Bitcoin bu yıl 64.863 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bloomberg baş emtia stratejisti Mike McGlone, yıl sonuna kadar azalan arz ve artan talebin benimsenme oranları ile desteklemesiyle Bitcoin fiyatının 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Ayrıca McGlone, yatırımcıların fonlarını altından Bitcoin’e aktardığını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bitcoin Nedir? Bitcoin ile Nasıl Para Kazanılır?

Bitcoin, Çin Düzeltmesinin Ardından Toparlanıyor

Kripto para piyasasının amiral gemisi, Çin’in en büyük inşaat şirketi ve averaj iki trilyon yuan borcu olan Evergrande Group’un likidite problemlerinden meydana gelen büyük fiyat düzeltmesinden büyük derecede etkilenmişti.

Coinmarketcap tarafınca sağlanan verilere nazaran bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla Bitcoin fiyatı 43.840 dolardan işlem görüyor. BTC’nin toparlanması ile altcoin’ler de yeşile bürünürken piyasa canlandı. Liderin yukarı yönlü ivmeyi hızlandırması adına uzmanlar 45.000 dolar seviyesini işaret ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.