Bitcoin HaberleriHaberler

Bu Bölgeye Yerleşen Teknoloji Girişimcilerine Bitcoin Veriliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kuzeybatı Arkansas, bölgeye taşınan teknoloji uzmanlarına ve girişimcilere 10.000 dolar değerinde Bitcoin dağıtıyor.

Kuzeybatı Arkansas, Bölgeye Yerleşenlere Bitcoin Veriyor!

Kuzeybatı Arkansas Konseyi, yerleşimcilere bir Bitcoin ödülü vaat ederek kripto dünyasına girdi. Sonuç olarak bölgeye taşınan profesyonel çalışanlar 10.000 dolar değerinde Bitcoin alacak. Kariyer olanaklarının bolluğu ve düşük yaşam maliyeti nedeniyle bölge, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamak için en iyi yerlerden biri olarak gösterilmektedir. Buna rağmen, bölge kabaca 540.000 kişilik bir nüfusa sahiptir.

Şu anda, yerel yönetimler bu rakamı artırmak için bir kripto para kampanyası başlattı. Sonuç olarak, bölgeye taşınan mühendisler ve girişimciler 10.000 dolarlık Bitcoin için başvuruda bulunabilecekler. Kuzeybatı Arkansas Konseyi Başkanı Nelson Peacock şunları söyledi:

“Yeteneklerinizi bölgeye getirmeleri karşılığında teknoloji uzmanlarına ve girişimcilere 10.000 $ Bitcoin sağlıyoruz.” Bitcoin neden kullanılır? Kuzeybatı Arkansas, teknoloji endüstrisinde, özellikle blok zinciri özellikli teknolojide muazzam bir gelişmeye tanık oluyor ve bu teşvik, işverenleri bir ödeme seçeneği olarak ortaya çıkan bitcoin trendini benimsemeye teşvik ediyor.”

Tekliften yararlananlar hem Bitcoin hem de nakit olarak 10.000 dolar alabilecekler.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.