Altcoin HaberleriHaberler

Ripple Davasında Gelişme: Belgelere Erişim Engellenmiş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple ve SEC davasnda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Edinilen bilgilere göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), geçmiş görüşmelere ilişkin bazı belgelere erişimi engellediği öğrenildi.

SEC, Ripple ile aralarında yapılan ve  kripto para varlıklarını düzenleme konusundaki müzakerelerini yansıtan tahmini el yazısı notlarına erişimini engellemek istiyor.

Notlara Erişim Engellenmek İsteniyor

Yapılan açıklamalara göre SEC, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun  kripto para varlıklarını düzenleme konusundaki müzakerelerini yansıtan tahmini el yazısı notlarına erişmesini engellemek istiyor.

Çünkü elde edilmiş bilgilere bakıldığında 2017, 2018 ve 2019 senesinde Ripple, çeşitli kurumlar aracılığıyla SEC ile ilgili görüşmek üzere bir araya geldi. SEC’in bu engelleme girişimi bu belgelerin ortaya çıkmasını istemiyor şeklinde yorumlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Geçmiş Yıllardaki Görüşmeler

2018 senesinde, dünyanın en büyük vadeli işlem borsası CME’nin bir temsilcisi, XRP hakkında konuşmak için FinHub’ın başkanı Valerie Szczepanik ile bir araya geldi. Ayrıca Szczepanik, Aralık 2017’de Consensys’den Joe Lubin ile bir toplantı yapmış oldu. Ancak toplantının kati amacına yönelik bilgilerin düzeltildiği ifade ediliyor.

Buna ek olarak Ağustos 2019’da, kripto dostu SEC Komiseri Hester Peirce ve önemli Ripple ortaklarından kabul edilen Japon finansal tüm ortaklık SBI Group da kripto para biriminin düzenleyici durumunu tartıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.