Altcoin HaberleriHaberler

Chiliz Borsasında Listelenen Fan Token’larda Son Durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemleri çok konuşulan Blockchain tabanlı Chiliz, ilgi görmeye devam ediyor. Chiliz CEO’su Alexander Dreyfus yeni girişimleriyle spor ve kripto para dünyasını bir arada buluşturan önemli projelere imza atıyor. Chiliz, son olarak bugün merakla beklenen Everton Fan Token (EFC) ve Aston Villa Fan Token (AVL) ön satışının yapılacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz aylarda büyük bir çıkış yakalayan Chiliz (CHZ) tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştı.

Chiliz Gelecek Yorumları

Chiliz, 2021 Mart ayında büyük bir ivmeyle yükseliş trendi kaydetmiş ve fiyatını 0.89 dolara kadar çıkarmıştı. Ancak bu yükseliş sağlam temellere oturtulmadığı için aynı düzeyde ani bir düşüş kaydedildi. CHZ, 0.20 dolarlık fiyat bandında tutunarak bu bölgede güvenli bölge oluşturma çabaları sergiledi.

Popüler kripto para, ortalama 6 ay ilkin kaydettiği ATH’nin arkasından ekosistemin genişlemesi ile yükseliş trendi kovalıyor. ABD’dan Asya’ya, Afrika’dan Avrupa’ya kadar birçok kıtada spor organizasyonlarının ön yüzü olmayı başaran Chiliz, uzmanların öngörüsü ile yükseliş vaadediyor.

Futbol liglerinin bu sezondan itibaren stadyumlarda seyirciye ulaşması, coşkunun artması ve inanılmaz bir geçirme sürecinin arkasından mükemmel bir sürem bizleri bekliyor. Futbol, basketbol, dövüş sporları, e-spor benzer şekilde alanlarda mevcud Chiliz, yeni sürem ile fan token hizmetinde zirveyi hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Merakla Beklenen Bu Taraftar Token Ön Satışları Yarın Başlıyor!

Fan Token’larda Son Durum

Chiliz borsası, hareketli saatler yaşıyor. Geçtiğimiz gün INTER fan token piyasaya sürülürken bir öteki mühim gelişme yaşandı. Dün, FTX ile antak kalma sonrası dev platformda Inter ve Galatasaray Fan token listelendi. INTER ve GAL’da mühim artışlar kaydedilirken bir sonraki aşama merak mevzusu oldu.

Inter Fan token son 24 saatlik süre diliminde %255’lik artış elde etti. Bununla birlikte AC Milan fan token %67, AS Roma fan token %22, Juventus fan token %16’lık yükselişle yeşil bigün geçiriyor.

Fan Token’larda Son Durum
Fan Token’larda Son Durum

Şampiyonlar Ligi ve Uefa Avrupa Ligi maçlarının başlaması ile heyecanla katlandı ve taraftarlar her zamankinden daha oldukça fan token’lara ilgi göstermeye başladı.

UYARI: Yazımızda yer verilen bilgiler yatırım tavsiyesi içermez. Kripto para yatırımcıları , kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolayısıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.