HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Ripple Raporunda Çarpıcı Detaylar! Rapor Neler Söylüyor?

XRP uzun zamandır en büyük kripto para birimlerinden biri oldu, ancak fiyatı ciddi bir artış göstermedi.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple raporunda çarpıcı detaylar! rapor neler söylüyor? En talihsiz kripto para yatırımcıları, çok uzun süre bekleyen ve 2018’in ATH seviyelerinden XRP satın alan kişilerdir. XRP uzun zamandır en büyük kripto para birimlerinden biri oldu, ancak fiyatı ciddi bir artış göstermedi. Daha da kötüsü, rekor seviyesinin çok gerisine düştü. Bu, büyük ölçüde Aralık 2020’de başlatılan SEC davasından kaynaklanmaktadır. Peki en son rapor ne diyor ?

Ripple (XRP) Raporu

Ripple Labs’ın ikinci çeyrek 2022 raporu yayınlandı ve ayrıca bir dizi proje geliştirme notunu da içeriyor. Raporun performansını etkileyen pazar dinamikleri de tartışıldı. Raporun, şirketin NFT sektöründeki fırsatlardan yararlanma çabalarını teyit etmesi, öne çıkan özelliklerinden biriydi. SEC davasına konsantre olma kararlılığını yineledi.

19 aydır Ripple-SEC davası devam ediyor. Hem Ripple’ın iş geliştirmesi hem de XRP’nin fiyatı bu yaklaşımdan zarar görüyor. İş dünyası, SEC eylemine yönelik bir çözümü dikkatle takip ettiğini açıkladı. Ayrıca düzenleyici netliğin olmamasının sadece Ripple için değil tüm kripto para ekosistemi için önemli bir engel olduğunu vurguladı.

Ripple, SEC davasına rağmen hala gelişme umutları arıyor. Ripple, NFT yeteneklerini XRP Ledger’a dahil etmeyi planladığını ve NFT sektöründe gelişme potansiyelini değerlendirdiğini açıkça belirtti. NFT’lerini XRPL’de yayınlamak için Lotus Automotive ve Balmain gibi tanınmış markalarla da anlaşmalar yaptı.

XRP Yatırımcıları Sevinebilir

Raporun, Root Network adlı yeni bir blok zinciri için FLUF World ile işbirliği yaptığının ortaya çıktığı bölümü, en önemli yönlerden biri. XRPL ile bağlanacak olan bu blok zincirinin gas ücretleri için XRP kullanacak olması, XRP yatırımcılarını sevindiriyor.

Bu raporun ardından daha fazla balina işlemi de gerçekleşti. Örneğin, son iki saat içinde, balina işlem sayısı istatistiği, toplam 1 milyon doları aşan 12 işlem tespit etti. Bu, bu metriğin bu hafta şimdiye kadar gösterdiği en önemli rakam.

Xrp Balinalari

Rapordaki bir diğer önemli nokta, bu bölümün özellikle cesaret verici olmamasına rağmen, Ripple’ın ikincil piyasalardan XRP toplamasıdır. Blockchain girişimine göre, XRP geri alım girişiminin amacı, satın alınan kripto para birimini İsteğe Bağlı Likidite (ODL) şirketlerine satmaktır. Ripple’a göre ODL çözümünün kullanımı, önceki çeyrekte önemli ölçüde arttı.Rapor, ODL hacminin önceki yıla göre dokuz kat arttığını iddia ediyor. ODL müşterileri yerel havale  ödemelerinden  bireysel ödemelerine ve hazine hareketlerine kadar her şey için bu hizmeti kullanır.

2022’nin ikinci çeyreğinde, Ripple, ODL müşterilerine toplam XRP sattı ve bu, dönemin küresel XRP cirosunun % 0,47’sini oluşturdu.

McCaleb’in artık XRP satmayacağı gerçeği, SEC davasının 2023’ün ilk yarısındaki sonuçlarının tahmin edilmesi, XRP’nin bir gas ücreti olarak kullanılması ve diğer birçok önemli gerçek, potansiyel olarak uzun vadeli bir fiyat artışına işaret ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.