Bitcoin HaberleriHaberler

JPMorgan CEO’sundan Şaşırtan Bitcoin Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, lider kripto para Bitcoin‘i değersiz olarak nitelendirdi. Ayrıca 21 milyonluk arzı ile ilgili de çeşitli imalarda bulundu. Başarılı CEO, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) Yıllık Üye toplantısında lider kripto para birimi BTC hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Bitcoin Arzı 21 Millyon’da Bitmeyecek!

Bitcoin’in değersiz bulunduğunu düşündüğünü dile getiren JPMorgan CEO’su, 21 milyonluk sınırı olan arzın da değiştirilebileceğini ima etti:

“Şahsen ben Bitcoin’in değersiz olduğunu düşünüyorum. Ama gruba başka bir şey için meydan okuyacağım. Bitcoin’in 21 milyonda biteceğini nereden biliyorsunuz ki? Herkes algoritmaları okumuş mu? Hepiniz buna inanıyor musunuz?  Bilmiyorum, ben daima bu şekilde şeylere şüphe ile yaklaşmışımdır.”

Dev Banka, Bitcoin Fonu Başlattı

Eylül 2017’de Dimon’un lider kripto para birimi Bitcoin’i kullanan çalışanlarının işten çıkarılacağını söylemesine karşın, New York merkezli yatırım bankası JPMorgan Ağustos ayının başlarında bir Bitcoin fonu başlattı.

Son 24 saat içinde yaklaşık %4’lük bir değer  artışı kaydeden Bitcoin (BTC), 1 trilyon doların üstünde bir piyasa değeri ile 57.53 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. CoinMarketCap verilerine göre kripto para ekosisteminin toplam piyasa değeri ise, 2,44 trilyon dolara ulaştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.