Kripto RehberAltcoin HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Flurry Finance Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Flurry Finance, DeFi’nin kullanılabilirliğini artırmakla ilgilidir. Kullanıcılar, birçok olumsuz kullanıcı deneyimi nedeniyle DeFi ürünlerinin avantajlarından yararlanamıyor. DeFi sadece teknoloji meraklıları için değil, herkes için tasarlanmalıdır.

Flurry Finance, getiri yaratma deneyimini tüm kullanıcılar için basit ve kullanışlı hale getirmeyi amaçlar. Bu nedenle, daha düşük ücretler ve çeşitlendirilmiş risklerle verim çiftliği faizi oluşturmak için temel stabilcoinlerini kullanacak zincirler arası bir jeton olan rhotoken’i tanıtmak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Gate.io Kripto Para Borsası Güvenilir Mi?

Flurry Finance Yatırımcıları

AU21 Capital

Soul Capital

GenBlock Capital

CoinUnited.io

Shima Capital

One Block

Dutch Crypto Investors

Flurry Platformunun özellikleri

  1. Uygun FLURRY iyi görünen bir arayüz sağlar ve kullanıcılara ne kadar faiz kazandıklarını net bir şekilde belirtir. Kullanıcılar sadece rhoToken tutarak faiz kazanabilirler. Tüm farming süreci otomatik ve kullanıcı için şeffaftır.
  2. Esnek rhoToken’in fiyatı baz alınan stabil paraya 1e1 oranında sabitlenmiştir Sonuç olarak rhoToken baz alınan stabil coin ile aynı şekilde harcanabilir.
  3. Çapraz Zincir Mevcut getiri toplayıcı DeFi‘ler Ethereum tabanlı ürünlerle sınırlıyken FLURRY ise farklı zincirlerdeki işlem maliyetini göz önünde bulundurarak en iyi faizi aramak için zincirler arası çalışmayı vadediyor.

Flurry Finance Gate io Ön Satış Şartları

  1. Flurry Token fiyatı 0.003 Dolardır.
  2. Flurry Token Toplam arzı 10 milyarın 16,666,666 FLURRY ön satışta dağıtılacaktır.
  3. VIP 1 ve üzeri üyelik şartı bulunuyor VIP 1 üye olabilmek için 0.05 BTC bakiye ya da  son 14 günde ortalama 100 Gate token olması gerekiyor.
  4. Ödemeler Tether (USDT) ile yapılacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.