Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Ripple Davasında Yeni Gelişme: Ripple Artık Davadan Bağımsız mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple Davasında Yeni Gelişme: Ripple Artık Davadan Bağımsız mı? Ripple ve SEC, bir yıldan fazla bir süredir yasal bir savaşta. Ripple (XRP), daha önce Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından bir menkul kıymet olduğu ve önemli miktarda parayı taşıdığı için dava edilmişti. Mahkeme inceleme kararlarıyla davayı defalarca ertelerken, YSK’nın yeniden yapılandırma talebiyle dava yeniden ertelendi. Ripple ise artık bu kararlara karşı çıkmıyor ve temyize gitmeyerek SEC davasından bağımsız çalıştığını gösteriyor.

SEC Davası Gelişmeleri

Ripple’ın avukatları, Yargıç Sarah Netburn’e yeni bir belge sunuyor. Yetkililer, SEC’in inceleme taleplerine herhangi bir itirazlarının olmadığını belgeye yazıyorlar. SEC ayrıca mahkemeyi sürecin bir parçası olarak personeli tarafından hazırlanan belgelerin el yazısıyla yazılmış kısımlarını değiştirmeye de çağırdı. Ancak mahkeme, kitabın yazarın görüşlerini açıkça yansıtan bölümlerinin kanunla korunduğunu iddia ederek bu talebi reddediyor. Anlaşmazlıktaki pasajların, Bitcoin’in yasal statüsü ve erken dijital para birimi görüşmeleri hakkındaki tartışmalarla ilgili olduğu düşünülüyor.

Sec Ripple Dava

Ripple ayrıca belirtilen yazılı pasajların tüm haklarının saklı olduğuna inanmaktadır. Davanın ikinci yılına girmesine rağmen, birçok sır çözülmemiş ve meçhul kalmıştır.

Ripple’ın Bağımsızlaşması

Ripple daha önce neden Bitcoin (BTC) veya Ethereum (ETH) (ETH) yerine Ripple’a dava açıldığını sorgulamıştı. Ocak ayında mahkeme tarafından ilgili bir belgeye el konuldu ve bu kayıtların Ethereum’un güvenlik dışı olduğunu beyan eden kanıt sağladığı düşünülüyor. Öte yandan SEC, bu kayıtların resmi bir durumu yansıtmadığını iddia etmeye devam ediyor ve düzeltilmesini talep ediyor.

Ripple ise prosedür boyunca sakin bir tavır sergilemek istiyor. Ayrıca RippleNet’in dünya genelindeki bankalarda altyapı olarak konuşlandırılması, XRP fiyatındaki önemli toparlanma ve Ripple’ın küresel olarak tüm sektörlerle yaptığı işbirlikleri, Ripple’ın bu durumdan bağımsız çalıştığını gösteriyor. Bu değişikliklerle birlikte Ripple, kararın artık kendi lehine olacağını tahmin ediyor ve kripto pazarındaki yerini güçlendirmeye çalışıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.