HaberlerAltcoin HaberleriEthereum HaberleriKripto Para Birimleri

Amerikalı Rapçi Juicy, Ethereum Heyecanını Twitter’dan Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Amerikalı Rapçi Juicy, Ethereum heyecanını Twitter’dan paylaştı. Ayı piyasası birçok yatırımcıyı bitcoin piyasasından korkutup kaçırırken, müzik endüstrisindeki tanınmış isimler fiyatlandırmayı yakından takip ediyor.

Juicy J Ethereum için Heyecanlı

Oscar ödüllü rapçi olan Juicy J, Ethereum’un fiyatındaki son artışı öğrendikten sonra sevincini tweetledi. Dün Ethereum, kripto para piyasasının geri kalanını geride bırakarak 1.400 doları aştı. Juicy J’nin tweet’i, önemli satışlara ve keskin düzeltmelere rağmen ünlülerin hala kripto para birimi endüstrisiyle ilgilendiğini gösteriyor. Geçen yılın Ağustos ayında, Grammy ödüllü rapçi Dogecoin (DOGE) hakkında bir şarkı yazma niyetini açıklamıştı.

Ccgu

Ünlü rapçi, kripto para yolculuğuna Aralık 2020’de Twitter takipçilerine Bitcoin satın almanın bilgeliği hakkında sorular sorduğunda başladı. Şu anda en popüler kripto para birimi, yeni ve önemli bir yükseliş döngüsüne başlıyordu. 2006 yılında Oscar alan hip-hop grubu Three 6 Mafia üyesi Juicy J, kripto paraları destekleyen tek rapçi değil. Bored Ape Yacht Club’ın NFT koleksiyonu, Snoop Dogg ve Eminem’in Haziran ayı sonlarında yayınladıkları yeni bir müzik videosunda yer aldı. 2014 yılında tanınmış bir Amerikalı rapçi olan Jay-Z, “Animal Ambition” albümü için Bitcoin’i kabul etti. 50 Cent ile işbirliği içinde, Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin’e vurgu yapan bir finansal okuryazarlık projesi başlattı. Bu arada, rapçi Rick Ross kısa süre önce yeterince gösterişli olmadıkları için kripto para milyonerlerini azarlamakla ün kazandı.

Kurumsal Yatırım, Ethereum’a Yöneldi

Kurumsal yatırımcılar üst üste üçüncü hafta Ethereum yatırım ürünleri satın almaya başladı. Uzmanlara göre ETH, merakla beklenen “Merge” sürümünden önce büyük ilgi görüyor. Bu yıl, Ethereum için önemli bir fiyat düzeltmesi yapıldı. ETH’nin fiyatı, 2022’nin başından bu yana %70’ten fazla düştü. 128 milyar dolarlık piyasa değeri ile ETH şu anda 1.070 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Fiyat 2

Ethereum geliştiricileri, Ethereum 2.0 geçişi ile ilerleme kaydettikçe, Ethereum’a kurumsal ilgi son zamanlarda arttı. Birleştirme yükseltmesi, Ethereum geliştiricileri tarafından bu ayın başlarında Sepolia test ağında başarıyla uygulandı. Bu, Ethereum ana ağındaki Birleştirme güncellemesinin başlangıcını yaklaştırıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.