Haberler

Ripple (XRP) Fiyat Analizi – Menkul Kıymet Olarak Adlandırılmaması Yükselişin Önünü Açabilir!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple (XRP) fiyatı, son 24 saatte %3 artarak birçok rakip altcoini geride bıraktı. Bu artış, SEC’in Coinbase ve Binance’e karşı açtığı yasal işlemlerden etkilenmeyen XRP için olumlu bir haber oldu.

XRP Fiyatlaması!

Piyasa, XRP’nin menkul kıymet olarak adlandırılmamasının yükselişin önünü açabileceğine inanıyor. XRP, son bir haftada %3,5 ve son 30 günde %20 artış gösterdi. Bu artışın sebebi, SEC’in yukarıda belirtilen davalarda XRP’yi menkul kıymet olarak adlandırmaması ve altcoin’in daha iyi performans göstermesi oldu. Ancak Coinbase ve Binance.US gibi büyük borsaların XRP’yi listelemediği de unutulmamalı. XRP’nin göstergeleri son birkaç gün içinde karışık pozisyonlarda kalmaya devam ediyor. Ancak göreceli güç endeksi ve 30 günlük hareketli ortalaması, XRP’nin kısa vadede düşse bile orta ve uzun vadede güçlü bir şekilde toparlanabileceğine işaret ediyor.,

Xrpp 1
Xrpp 1

Ripple‘ın SEC ile kendi davasında olumlu bir karar veya uzlaşma sağlaması bekleniyor. Eğer bu gerçekleşirse, XRP’nin çok büyük ralliler için sıraya girebileceği düşünülüyor. XRP 10 dolara ulaşabilir mi? Bu sorunun cevabı henüz belli değil, ancak piyasa XRP’nin potansiyelini göz ardı etmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.