Altcoin Haberleri

Tron Kurucusu Balina Adresinden Bu Altcoinleri Taşıdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden Tron kurucusu Justin Sun dikkat çeken coin transfer hamlesiyle gündeme geldi. Sektörün en büyük blockchain ağlarından biri olarak gösterilen Tron CEO’su 6.1 milyon dolarlık transfer yaptı. FTX borsasının iflas etmesi ve hack saldırısına uğraması ile ilgili olduğu düşünülen bu hamle kripto para topluluğunun dikkatinden kaçmadı. Sun özellikle son dönemde FTX’i kurtarma planında adı sık sık geçen isimlerden biriydi.

TrueFi’deki Varlıklarını Transfer Etti

Truefi

Tron ağının kurucusu Justin Sun, iflas eden FTX kripto para borsasının potansiyel kurtarıcısı olarak görülüyordu. Merkezi olmayan borç verme protokolü TrueFi’de bulunan 6.1 milyon dolarlık stablecoin cüzdanını transfer eden Sun’ın bu hamlesi dikkat çekti. Bilindiği üzere TrueFi şirketi, FTX’e bağlı olduğu bilinen Alameda Research’e olan borçlarıyla öne çıkıyor. Blockchain işlem verileri Justin Sun’ın geçtiğimiz günlerde dört farklı işlemde 6.1 milyon dolarlık fonunu çektiğini gösterdi.

Alameda Borçlarını Ödeyemeyebilir

Kripto cüzdanı hakkında yapılan istihbarat çalışmaları sonucunda Arkham Intelligence ve Nansen, 6.1 milyon dolar transferin Justin Sun’a ait olduğunu doğruladı. Bu para çekme işlemi, FTX ve Alameda’nın iflas etmesinin arkasından gelince kripto kredi piyasalarında krizin devam ettiği algısını güçlendirdi. Öte yandan Alameda’nın TrueFi’ye olan borçlarını ödeyememesi durumunda borç verme protokolünün de sıkıntıya girebileceği endişesi gündeme geldi. Justin Sun’ın bu yüzden erken bir hamle ile varlıklarını güvence altına aldığı iddia edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.