HaberlerAltcoin Haberleri

Ripple (XRP) Yatırımcılarının Yüzü Gülecek Mi? Beklentiler Neler!

XRP,  fırtınalı hava koşullarında hayatta kalmak için mücadele ederken, Ripple dünya çapında büyümeye devam ediyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple (XRP) yatırımcılarının yüzü gülecek mi? beklentiler neler. XRP,  fırtınalı hava koşullarında hayatta kalmak için mücadele ederken, Ripple dünya çapında büyümeye devam ediyor. En büyük altcoinlerden biri olan Ripple (XRP), son beş yılda ATH seviyesine yaklaşmak için mücadele etti. Ortakların yoğun XRP satışları, SEC davası ve diğer birçok faktör nedeniyle, bu altcoini uzun süredir sepetlerinde tutan yatırımcıları güldürmedi. Bundan sonra ne olacak? Yakın gelecekte XRP beklentileri neler?

Ripple (XRP)

16,95 milyar dolarlık piyasa değeri ile yedinci en büyük kripto para birimi olan Ripple (XRP), yazı yazılırken 0,3434 dolardan işlem görüyordu. Son 30 gün içinde, iyi bilinen kripto para birimi, birim başına 0,32 ila 0,407 dolar arasında alıcı buldu. Fiyatın bir sonraki hedefi konusunda çelişkili sinyaller var. Geçen hafta XRP’deki düşüş, 2 aylık yükselen destek hattında durma noktasına geldi. Destek seviyesinin yakınında olumlu bir toparlanma beklense de, XRP henüz kayda değer bir geri dönüş yaşamadı.

Xrp Grafik

Peki fiyatın yönü sadece bu destek seviyesi tarafından mı belirlenecek? Tabii ki hayır, çünkü çizelge birkaç önemli ayrıntı daha içeriyor.

Ripple (XRP) Yorum

Hash Ribbons göstergesine göre, XRP için orta ve uzun vadeli tahmin iyimser. En son Golden Cross’a dayanmaktadır. Tarihsel olarak, böyle bir değişiklik bir geri dönüşün işareti olarak görülmüştür.

Xrp Grafik 2

XRP için NVT oranı, yukarıda sunulan iyimser teze meydan okuyarak fiyatın hala yükselmeye devam ettiğini gösteriyor. Yazma sırasında 513 olan veriler, yatırımcıların çoğunluğunun XRP’nin hala primli işlem gördüğü görüşünü destekliyor.

 

Xrp Beklentileri

Öte yandan, XRP’nin ağ genişlemesi de iç açıcı görünmüyor. Bu veriler, son dört haftanın en düşük noktasında ve bu da yatırımcıyı üzebilir. Peki XRP balinalarına ne durumda? Destek yeniden testine rağmen, 10 milyondan fazla tokene sahip adresler varlıklarını azaltmaya devam ediyor. Bu gruptaki arzın çoğunluğunu oluşturdukları için, balinalar fiyat üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.

Xrp Balina

Ancak 10.000 ila 10 milyon XRP’ye sahip olanlar, en son düşüş sırasında bir miktar satın aldı. Son dönemde yaşanan küçük toparlanmayı açıklamaya yardımcı olan bu bilgi, fiyatı yükseltmeye yetmedi. Şu an için yeterli satın alma baskısı bulunmuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.