Haberler

Robinhood, Kripto Ticareti Gelirlerinde Düşüşü Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Robinhood, halka arzdan bu yana ilk kez kârlılık elde etti. Şirket, 2023’ün ikinci çeyreğine ilişkin finansal bilgilerini paylaştı. Ancak, dikkat çeken bir şekilde, şirketin kripto gelirleri düşmeye devam etti. Robinhood, ikinci çeyrek finansal raporlarını açıkladı ve kripto para işlemlerinden elde ettiği gelir yüzde 18 azalarak 31 milyon dolara indi.

Bununla birlikte, işlem bazlı gelirlerde de düşüş gözlendi. Opsiyon işlemleri yüzde 5 oranında gerileyerek 127 milyon dolara düştü. Hisse senedi işlemleri ise yüzde 7 kayıpla 25 milyon dolar olarak kaydedildi. Geçen yıl haziran ayında 202 milyon dolar olan gelirleri ise yüzde 4 azalarak 193 milyon dolara düştü.

Er
Robinhood, Kripto Ticareti Gelirlerinde Düşüşü Açıkladı! 3

Robinhood, İkinci Çeyrek Bilançosunu Duyurdu!

Robinhood’un işletme giderlerinde son birkaç ayda ortalama 45 milyon dolarlık iyileşmenin kârlılık üzerinde etkili olduğu belirtiliyor. Faiz, vergi, amortisman ve itfa payları öncesi kâr (FAVÖK) ise yüzde 31 artarak 151 milyon dolar oldu. Robinhood, Aralık 2022’de yılın ilk yarısında gözetim altında bulunan kripto varlıklarının değeri 8,431 milyar dolar iken Haziran 2023’te 11,503 milyar dolara yükseldi. Şirketin elindeki varlıkların değeri ise geçen çeyrekte yüzde 13 artarak 89 milyon dolara çıktı. Robinhood’un net mevduatı ise bu çeyrekte 4,1 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.