Bitcoin Haberleri

20 bin doların üzerinde kapanış yapan BTC için analistten kritik tahmin: 25 bin dolara dikkat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasaları Ekim ayında gelen yukarı yönlü hafif hareketliliğini genel anlamda sürdürüyor. Bitcoin’in (BTC) 20 bin dolar seviyesi üzerine çıkması ve bu kritik bölgenin üzerinde kapanış yapması, yukarı yönlü fiyat tahminlerini de gündeme getirdi. Birçok uzman ve analist, Bitcoin fiyatında görülen pozitif hareketlilikle birlikte, Bitcoin’deki durgun seyrin bir süre sonra yerini yüksek volatil harekete bırakabileceğini öne sürdü ve bu noktada analistler, yukarı yönde 22 bin 500 ve 25 bin dolar seviyelerine dikkat çekti.

“22 BİN 500 İLE 25 BİN DOLARA DİKKAT”

22 Bin 500 Ile 25 Bin Dolara Dikkat

Barron’s tarafından yayımlanan 5 Ekim tarihli makaleye göre Bitcoin ve diğer kripto paralar, son birkaç günde piyasadaki riske duyarlı varlıklara yönelik artan ilgiden pay aldı. Oanda analisti Craig Erlam, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Bu hafta risk iştahındaki pozitif hava sayesinde Bitcoin tekrar 20 bin doların üzerine çıktı” sözlerini dile getirdi. Eram, Bitcoin’in yükselme ihtimalinin gelecek ekonomik verilerdeki zayıflık potansiyeline bağlı şekilde değişebileceğini ve güçlü verilere karşı Bitcoin’in satışlara direnebileceğini, bunun da Bitcoin tarafındaki pozitif beklentileri desteklediğini ifade etti.

ANALİSTTEN “DÜŞÜK VOLATİLİTE” VURGUSU

Bir diğer yandan Arcane Research analisti Vetle Lunde ise Bitcoin adına başka bir riskin uzun süredir devam eden düşük volatilitede olduğunu ifade etti ve “Tarihsel olarak 7 günlük volatilite bu kadar düşük seviyelerde hareket ettiğinde önemli bir volatilite patlaması yaşandı. Düşük volatilite, yüksek kaldıracı doğurma eğilimine evriliyor” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.