Altcoin Haberleri

Santiment o altcoin için kritik metrikten yola çıkarak hesaplamayı yaptı: 3 ayda 2 katına çıkabilir

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında kimi altcoinler ayrık fiyat hareketleri ile durgun ve düşüş yönlü dönemlerde ön plana çıkabiliyor. Son haftalarda da örneği görülen bu duruma benzer bir durumun yaşanabileceğine ilişkin, kripto analitik firması Santiment’ten verilere dayanarak bir öngörü raporu geldi. Santiment, verilerden yola çıkarak söz konusu altcoinin değerinin altında olduğunu ve bu varlığın 3 ay içerisinde 2 katı fiyata çıkabileceğini iddia etti. Santiment’e göre veriler bu altcoin adına mevcut piyasada pozitif ayrık hareketleri işaret ediyor.

SANTIMENT HANGİ METRİKTEN YOLA ÇIKTI?

Santiment

Santiment, Nisan 2021’de bir blog yazısında Sanbase platformuna “MVRV oranı (Z-skor” isimli yeni bir metrik eklediğini duyurmuştu. Söz konusu metrik, ilgili kripto para biriminin, piyasası ile gerçekleşen değeri arasındaki sapmayı ölçüyor. Platform, bu metrikten yola çıkarak bu kez de Cardano (ADA) adına öngörü raporunu paylaştı. Santiment verilerine göre ADA şu anda Ocak 2019 döneminden bu yana “gerçekleşen değerine kıyasla en düşük nispi” konumunda seyrediyor. Santiment, bunun “ortalama yatırımcı kayıplarına” dayalı olarak düşük değer aldığını belirtiyor.

“3 AY İÇİNDE 2 KATINA ÇIKABİLİR”

Santiment, ADA adına sunduğu söz konusu verilerden yola çıkarak, varlığın 3 ayda 2 katı fiyatına çıkabileceğini öngörüyor. Santiment’in yanı sıra Youtube’da Crypto Capital Venture kanalının sahibi olan Dan Gambardello da ADA adına uzun vadede “risk alınabileceğini” ifade ediyor. Analistler genelinde, Vasil hard forku sonrası beklentileri karşılayamayan ADA’nın yükselişe geçebileceği yönünde beklenti oluştuğu görülüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.