Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Popüler analistten BTC ve 3 altcoin için kritik tahminler geldi: Satışlar gelecek gibi görünüyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası Mayıs ayında gelen çöküşün izlerinden hala kurtulamadı. Geçtiğimiz yılda da Bitcoin (BTC) ve kripto paralar genelinde çöküşler kaydedilmişti ancak söz konusu dönemde, halihazırda devam eden boğa sezonu etkisiyle çöküşlerin izleri daha kısa sürelerde silinmişti. 2022 genelinde piyasada endişe ve korku hakimken ve ayı sezonu etkileri görülürken gelen bu çöküş, daha kalıcı izler bıraktı. Kripto paraların bu çöküşün etkilerinden kurtulup kurtulamayacakları merakla beklenirken, popüler bir analistten Bitcoin ve bazı altcoinlere karşı yeni çöküş uyarıları geldi. Altcoin Sherpa, çöküş tahminiyle korkuttu.

FTM VE INJ TAHMİNLERİ

Ftm Ve Inj Tahminleri

Twitter’da Altcoin Sherpa olarak tanınan anonim analist, yatırımcılara akıllı sözleşme özellikli bir blok zinciri platformu olan Fantom’un yerel token’ı FTM’nin çöküşte olduğunu iddia etti. Ünlü analist, merkezi olmayan bir türev borsası olan Injective Protocol’ün yerel token’ı olan INJ için de düşüşler beklediğini ve bu nedenle de satış dalgasının büyük bir geri çekilmeye yol açabileceğini öne sürdü. Sherpa açıklamasında, “Çoğunlukla 2,02 dolar civarında pozisyonumun dışındayım, tepeden satmadım. Yeşil kutu gelirse şaşırmam, şimdi sürekli satış gelecek gibi görünüyor. 1,80 dolarlık alan iyi bir alım noktasıydı” dedi.

NEAR VE BTC TAHMİNLERİ

Fantom ve INJ için düşüş öngörüsünde bulunan Sherpa, öte yandan merkezi olmayan uygulama (DApp) platformu Near Protocol (NEAR) için de düşüş beklediğini dile getirdi. NEAR’ın mevcut fiyat direncinin zayıf olduğunu öne süren Sherpa, bir diğer yandan Bitcoin’in de 19 bin doları kaybederek düşebileceğini öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.