Haberler

Binance Listeleme Duyurusu: Altcoin Yükselişe Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hacmi bakımından dünyann en büyük kripto para borsası Binance, JasmyCoin’i listeleyeceğini duyurdu.

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile JasmyCoin’i (JASMY) listeleyeceğini duyurdu.

Binance JasmyCoin’i Listeliyor!

Binance, Twitter hesabından yaptığı duyuruda JasmyCoin’in Türkiye saati ile 15.00’da  listeleneceğini açıkladı. Popüler kripto para borsası, yaptığı duyuruda JasmyCoin’in JASMY/BTC, JASMY/BNB, JASMY/BUSD, ve JASMY/USDT pariteleri ile alım satım işlemlerine açılacağını belirtti.

Jasmy
Jasmy

Binance borsası, JasmyCoin yatırma işlemlerinin başladığını bununla beraber çekim işlemlerinin ise 12.00’da (UTC) başlayacağını duyurdu.

JASMY Fiyatı Yükselişe Geçti

ERC-20 standardına sahip JasmyCoin, IoT (Internet of Things: Nesnelerin İnterneti) platformları geliştiren kripto para birimidir.

JASMY fiyatı, Binance listeleme duyurusu ile birlikte yukarı yönlü  hareket  kaydetmeye başladı. JasmyCoin, kaydettiği bu yukarı yönlü fiyat hareketleri ile 0,15 dolar fiyat seviyelerinden, 0,23 dolar fiyat seviyelerine yükseldi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.