Altcoin Haberleri

Günün Hareketlilik Yaşayan Kripto Paraları Hangileri Oldu? 4 Ekim 2023

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bugün, Bitcoin’in (BTC) 27 bin 450 dolar seviyelerindeki mücadelesiyle birlikte altcoin piyasasında dalgalanmalar yaşanmaktadır. BTC’nin 28.570 dolar seviyesini aşamayarak geri çekilmesi, kripto para piyasasında ne gibi gelişmelerin olduğunu merak ettiriyor.

BTC’nin hızlı bir şekilde 27.280 dolara geri çekilmesi ile birlikte kripto paralar arasında hareketlilik yaşanmıştır. Ancak yükselişin devam edebilmesi için BTC’nin 27.460 doların üzerinde kalması gerekmektedir. BTC’nin bu seviye civarında işlem görmesi, hangi altcoin’lerde hareketlilik yarattığını görmemizi sağlar.

Kazananlar Listesi

Son 24 saat içerisinde en çok yükselen coin’ler listesinde Bitcoin SV (BSV), yüzde 8,39’luk bir artışla zirveye oturdu. Gala (GALA) ise yüzde 5,5’lik bir artışla ikinci sırayı elde etti. Solana (SOL) yüzde 0,46’lık bir artışla üçüncü sırada yer alırken, Eos (EOS) yüzde 0,04’lük bir artışla dördüncü sıraya yerleşti. Son olarak, UNUS SED LEO (LEO) yüzde 0,04’lük bir artışla beşinci sırayı aldı.

Ekran Resmi 2023 10 04 09.05.32

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinin başında Pepe (PEPE) yer alıyor. PEPE, son 24 saat içinde yüzde 10,06 düşerek zirveye yerleşti. SUI coin (SUI) ise yüzde 7,80 değer kaybıyla ikinci sırada yer alıyor. Üçüncü sırada yüzde 6,69’lık bir düşüşle ThorChain (RUNE) bulunurken, Compound (COMP) yüzde 6,57’lik bir düşüşle dördüncü sırayı aldı. Son olarak, ApeCoin (APE) yüzde 6,38’lik bir düşüşle beşinci sıraya yerleşti.

Ekran Resmi 2023 10 04 09.05.41

Bu kripto para hareketlilikleriyle birlikte, yatırımcılar ve kripto para takipçileri, hangi coin’lerin değer kazandığını ve hangilerinin değer kaybettiğini gözlemleyebilirler. Ancak kripto para piyasası son derece dalgalı olduğu için, yatırımcıların dikkatli olmaları ve risklerini doğru yönetmeleri önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.