Altcoin Haberleri

Solana grafiği yatırımcılara ne anlatmaya çalışıyor? Analistler yorumladı: Kasım ayında bu seviyeye dikkat!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası geçtiğimiz yıl devasa rallilere tanık oldu ve Bitcoin (BTC) öncülüğünde kripto paralar Kasım 2021’de genel olarak ATH bölgeleri ile tanıştı. Söz konusu dönemde, 6 Kasım 2021 tarihinde, en büyük altcoin Ethereum’un (ETH) en büyük rakibi olarak gösterilen Solana (SOL) da 260 dolar seviyesi ile tüm zamanların rekor fiyatını kaydetti. Ancak 2022 genelinde görülen düşüş trendinde SOL fiyatı diğer birçok altcoine göre beklenenden daha yüksek değerler kaybetti ve son haftada 30 dolar seviyesinin de altına sarktı. Analistler, düşüş eğilimini tersine çeviremeyen SOL için ne diyor?

SOL GRAFİĞİNDE YENİDEN “SAT” SİNYALİ

Solana Satış

Yakaladığı yükselişlerle geçtiğimiz yıl boyunca “Ethereum Katili” olarak anılan SOL, son haftada gelen düşüşler sonrasında 30 dolar desteğini kaybetti ve 28 doların da altına sarktı. Yine de 9,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 9. kripto para birimi konumunda yer alan SOL için analistler, grafiğinde 200 günlük SMA altında işlem görüldüğüne dikkat çekiyor. Öte yandan analistler SOL’un Ocak 2022’den bu yana SAT sinyali verdiğini belirtiyor ve analistler, aynı sinyalin 6 Ekim 2022’den itibaren de ortaya çıktığını ifade ediyor.

SOL İÇİN RSI GÖSTERGESİ NE DİYOR?

Göreceli Güç Endeksi (RSI) momentum osilatörü, bir kripto paranın aşırı satım (30’un altı) veya aşırı alım (70’in üstü) olup olmadığını gösteren popüler bir gösterge olarak ele alınıyor. SOL için RSI değeri 35,34 seviyesinde bu da şu an için SOL’da NÖTR seviyeye işaret ediyor. Ancak analistler, Kasım ayında bu göstergenin 12 seviyesine kadar gerileyebileceğini ifade ediyor.

Coinnwestr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.