Haberler

Santiment Raporuna Göre Balinalar Durmadan DOGE Alıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX kripto para borsasının aniden iflas etmesi kripto para piyasasında kargaşa yaşattı. Uzun bir süredir devam eden belirsizlik ve korku ortamının ardından piyasada yeniden sakinlik sinyalleri görülüyor. Birçok kripto para birimi geçen hafta sert düşüş haberleri ile gündeme gelmişti. Kripto paralarda toparlanma belirtileri görülürken Dogecoin (DOGE) kanadındaki gelişmeler de merak konusu oldu. Kendisini Doge Father olarak tanıtan dünyanın en zengin insanı Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması, Dogecoin fiyatına olumlu yansımıştı. Bu dönemde neredeyse 3 katına yükselen DOGE, FTX depremi ile birlikte yerle bir oldu ve yüzde 50 oranında değer kaybetti.

Santiment Ekibi DOGE Balinalarını İzliyor

Doge Whale

On-chain veri takipçisi Santiment, piyasanın sakinleşmesiyle birlikte popüler meme kripto para birimi Dogecoin’i mercek altına aldı. Analistler geniş bir yatırımcı kitlesine sahip olan DOGE için önemli zincir üstü veriler açıkladı. Söz konusu rapora göre büyük Dogecoin balinaları, piyasada fırtınalar kopsa bile cüzdanlarında DOGE biriktirmeye devam ediyor. Balinaların hız kesmeden DOGE alımlarına devam etmesi küçük kripto para yatırımcılarının dikkatinden kaçmadı.

Santiment analistlerine göre 1 ila 10 milyon adet DOGE tutan cüdan adresleri, ekim ayından bu yana toplam 500 milyon dolar değerinde Dogecoin aldı. Bir aydan biraz fazla süredir 500 milyon doların DOGE yatırımlarına harcanması meme kripto para destekçilerini heyecanlandırdı. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.