Haberler

Savaş Oyunu Illuvium, Saldırıya Rağmen Hala Merakla Bekleniyor

Illuvium, Ethereum üzerine kurulu merkezi olmayan bir NFT koleksiyonu ve RPG savaş oyunudur.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

31 Aralık’ta, Illuvium’un resmi Discord kanalı, saldırganların kullanıcıları Illuvium’un NFT platformu olduğunu iddia eden bir web sitesine yönlendirerek yaklaşık 150.000 ABD Doları zarara yol açtığında kimlik avı yapıldı.

Bir hafta sonra, Illuvium ekibi Illuvium’un stake sözleşmelerinde saldırganların sınırsız miktarda $sILV basmasına izin veren bir güvenlik açığı keşfetti.

Bu saldırılardan sonra, Illuvium’un işlem hacmi önemli ölçüde düştü ve hacim sıralamasında #7’den #32’ye yükseldi.

Likidite madenciliği ve kilitli teminat özellikleri onu en sıcak oyun projelerinden biri haline getiren (henüz herhangi bir oynanış olmadan bile) Illuvium işlem hacmini geri kazanabilecek mi?

Ve saldırılar, oyunun betasını başlatmaya hazırlanan projenin algılarını etkileyecek mi?

Henüz bir oyun bile yok. Peki, Illuvium neden bu kadar popüler?

Yüksek profilli Ekip

Illuvium, Ethereum üzerine kurulu merkezi olmayan bir NFT koleksiyonu ve RPG savaş oyunudur. Oyun, keşfedilebilecek gizemli bir uzaylı dünyasında geçiyor ve oyuncular Illuvials adlı yaratıkları yakalamaya çalışıyor.

Illuvium’un kurucu ekibi, Synthetix’in kurucusu Kain Warwick’in kardeşleri Kieran ve Aaron Warwick’i içeriyor. Kripto para projelerinde 7 yıldan fazla deneyime sahipler ve bu oyunu başarılı kılmak için kapsamlı araştırmalar yaptılar.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.