HaberlerAltcoin HaberleriMetaverse Haberleri

The Sandbox (SAND) İlerlemesini Sürdürüyor: Metaverse Coin’in İşlem Hacmi 3 Milyar Dolara Tırmandı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Metaverse popülaritesi her geçen gün artıyor. Elde edilen bilgilere göre Popüler metaverse coin‘lerinden The Sandbox‘un (SAND) işlem hacmi 3 milyar dolara ulaştı.

Watcher.Guru’ya göre, son zamanlarda çok iyi bir fiyat performansı sergileyen ve %700’lük artış yaşayan SAND, işlem hacminde de hızlı bir artış yaşadı. Bir metaverse projesi olan The Sandbox’ın yerele kripto para birimi olan SAND işlem hacmi, 3 milyar dolara ulaştı.

SAND İşlem Hacminde Hızlı Artış

Son dönemlerin en iyi fiyat performansını gösteren metaverse coin’lerinden olan The Sandbox ilgi artıyor. Ünlü isimlerinde yakın takibinde olan Sandbox her geçen gün büyüyor. Örneğin; artık bir NFT destekçisi olarak tanınan ünlü rapçi Snopp Dog, Sandbox metaverse’ünde kendi köşkünü inşa ediyor.

Bunlara ek olarak GameFi ve Metaverse’in hızlı büyümesi de SAND token’ın fiyat artışını büyük ölçüde etkiledi.

Ayrıca balina izleme hizmetlerine göre, büyük yatırımcılar SAND gibi metaverse coin’leri ile de ilgileniyor ve balinalar arasındaki toplam varlık 160 milyon dolara ulaşıyor. Böylece toplam işlem hacmi artışı %50’yi bulmuş oldu.

SAND Fiyatı

SAND fiyatı, token üzerindeki hızlı alım satım faaliyetini takip edemedi ve ATH’nin görüldüğü 25 Kasım’dan bu yana yaşanan  düşüşle birlikte yatay çizgide bir seyirde olduğu ifade edilebilir.

Sandfiyat
Sandfiyat

Öte yandan Sandbox, kripto para birimleri ile etkileşim sürecinin oyunlaştırılması için blok zinciri teknolojisini kullanan bir sanal gerçeklik projesi olarak karşımıza çıkıyor. Proje, benzersiz bir merkezsiz oyun platformu deneyimi yaratmak için DAO ilkelerini ve NFT teknolojisini birleştiriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.