HaberlerBitcoin Haberleri

Uzmanlardan Bitcoin Fiyat Tahminleri: İşte BTC’de Beklenen Seviyeler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider Kripto para birimi Bitcoin, Kasım ayında volatil fiyat hareketler gösterdi. BTC, Kasım ayı içerisinde hem rekor kırdı hem ciddi geri çekilmeler yaşadı. Altcoin‘ler de lider kripto para birimlerini takip ettikleri görüldü.

Bitcoin Fiyatı

Bitcoin,10 Kasım’da gözle görülür bir düşüş yaşadıktan sonra yönünü yeniden yukarı çevirdi ve 66.000 dolarlık seviyenin üzerine yükseldi. Bitcoin bu hareketler öncesinde yine 10 Kasım’da 69.000 dolar ile kendi rekorunu kırmıştı.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatte yaşadığı yaklaşık %2,5’lik artış ile 66.000 dolar seviyesi üzerinde kalmak için çabalıyor.

Uzmanların BTC Fiyat Beklentileri

Bu noktada uzman isimler arasında bazı farklı görüşlerin olduğu görülüyor. Bazı analistler Bitcoin fiyat artışının yeni başladığını ifade ederken bazıları bu seviyelerden sonra ciddi bir düşüş hareketinin başlayacağını dile getiriyor.

Piyasanın popüler analistlerinden olan Crypto Birb, Bitcoin’in önümüzdeki haftalarda 100.000 dolara doğru harekete geçeceğini ifade ediyor. Bu noktada analist, “Tanık olmak üzere olduğumuz şey birçok hayatı sonsuza dek değiştirecek” sözlerini kullanıyor.

Benzer şekilde PlanB de Bitcoin’in Kasım ayı içinde 98.000 dolar ulaşmasını beklediğini ifade ediyor. Analistin Aralık ayı hedefi ise 135.000 dolar.

UYARI: Kripto para yatırımcıları  uzman isimleri takip etmesinin yanında kendi araştırmalarını yürütmelidir. Piyasada gerçekleşen artışların aksine düşüşlerin de ihtimaller arasında yer aldığını belirtmekte fayda var.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.