Altcoin HaberleriHaberler

Standard Chartered Ethereum Tahmini İle Şok Etti! 10 Kat Artacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Avrupa internasyonal bankacılık devi ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered tarafınca hazırlanan yeni bir kripto raporuna gore, Ethereum‘un inanılmaz artış başlatma potansiyeline haiz bulunduğunu bildirdi.

Ethereum 10 Kat Artabilir

Standard Chartered’in raporuna gore, önder kripto para birimi Bitcoin‘in yalnızca 3 kat artma olasılığına kıyasla Ethereum’un mevcut fiyat aralığından 10 kat artma olasılığının daha yüksek bulunduğunu bildirdi.

Raporda yer edinen veriler, Standard Chartered’ın Ethereum fiyatının 26.000 ila 35.000 dolar seviyesine kadar ulaşabileceğini gösterirken, Bitcoin fiyatının 50.000 ila 175.000 dolar arasına kadar yükselebileceğini işaret ediyor.

Geoffrey Kendrick liderliğindeki bankanın küresel araştırma ekibi, ETH üstündeki daha oldukça yükseliş hissinin, Ethereum ekosisteminin bir finansal piyasa olarak kapsamlı işlevselliğinden kaynaklandığını söylemiş oldu.

Bu, Ethereum’un borç verme ve sigorta benzer halde bankacılığa benzer temel finansal işlemleri ve ek olarak para birimleri ve emtialar için pazar yerlerinin geliştirilmesini desteklemesini sağlıyor.

Bu arada, Bitcoin yalnızca bir para biriminin birincil rolüne hizmet ediyor dolayısıyla bu da Ethereum’u kullanım durumlarını genişletmek için daha iyi bir konuma yerleştiriyor. Ayrıca Standard Chartered ekibi, 3.600 doların birazcık altındaki mevcut fiyatından kolayca 10 kat artırmanın yanı sıra, Ethereum’un süre içinde Bitcoin’i yakalayıp geçeceğine de inanıyor.

Banka ETH’ye Karşı BTC Değerlemesine Nasıl Geldi?

Bitcoin için, bir para birimi olarak görevi, BTC‘nin küresel ekonomiye katacağı banka dışı sektörden beklenen işlemlere karşı küresel kredi kartı piyasa kıymeti ile karşılaştırılmıştır.

Banka, Ethereum’u şu anki fiyatında 3.500 dolar civarında tutan iki ana faktörü hariç tuttuğu için Ethereum değerlendirmesinin aşırı görünebileceğine dikkat çekti:

“Mevcut fiyat, hem ETH’nin (BTC‘ye karşı) göreceli karmaşıklığını hem de ETH’nin gelişimi mevzusundaki belirsizliği yansıtıyor.”

Raporda, gelişimiyle ilgili bu belirsizlik ve insanların çoğunluğunun Ethereum’u karmaşık olarak algılaması, Ethereum yatırımcıları için riski artırıyor.

“Başka bir deyişle, potansiyel getiriler ETH için BTC’den daha büyük olsa da, riskler de daha yüksek.”

Yeni rapor bununla birlikte Standard Chartered tarafınca Avrupa’daki kurumsal müşterilere yönelik bir kripto tecim girişiminin yakında piyasaya sürülmesinden ilkin geliyor. Haziran 2021’deki duyuru esnasında banka, yeni platformun hedeflenen müşterilerinin Bitcoin, Ethereum ve öteki dijital varlıklarla tecim yapmasına izin vereceğini söylemiş oldu.

Standard Chartered, Kripto Yatırımlarında Dünyanın En Büyük 100 Bankasının Lideri

Blockdata tarafınca Ağustos ayında gösterilen bir gösterim, Standard Chartered’ın kripto girişimlerine 380 milyon dolar yatırım yaptığını belirtti. Bu, onu kripto para birimi endüstrisindeki en büyük yatırımla dünyanın en büyük 100 bankası içinde önder banka yapıyor.

Araştırma ek olarak, dünyanın en büyük 100 bankacılık kurumunun %50’sinden fazlasının kripto para temelli projelere yatırım yaptığını söylemiş oldu.

“Yönetim altındaki varlıklara gore ilk 100 bankadan 55’i kripto para birimi ve/yada blok zinciri ile ilgili şirketlere yatırım yapmış oldu. Ya direkt ya da yan kuruluşlar vasıtasıyla.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.