Altcoin Haberleri

Ünlü girişimci DOGE ve SHIB için “umutlu” senaryosunu yazdı: Paralel şekilde yeniden yükselecekler

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında uzun bir süredir düşüş yönlü fiyat hareketleri öne çıkarken, Bitcoin (BTC) öncülüğünde popüler altcoinlerin de baskı altında kalmaya devam ettikleri görülüyor. Bu süreçte, geçtiğimiz yıl muazzam değer artışları ile öne çıkarak küresel çapta popülarite yakalayan meme token’ların da ayı piyasasından paylarını aldıkları görülüyor. Ancak yine de birçok projenin yanı sıra popüler meme token’lara ünlü isimlerden destekler de gelmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri olan ünlü girişimci David Gokhstein, piyasanın en büyük 2 meme token’ı Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’ya (SHIB) desteğini dile getirdi.

ÜNLÜ GİRİŞİMCİ DOGE VE SHIB DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Gokhstein

Daha önce yapmış olduğu açıklamalarda Bitcoin, Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) hakkında pozitif konuşan ve bu varlıklara desteklerini dile getiren Gokhstein, öte yandan Dogecoin ve Shiba Inu destekleriyle de tanınıyor. Ünlü girişimci, bu kapsamda DOGE ve SHIB desteklerini bir kez daha gündeme getirdi ve DOGE’dan, geçtiğimiz yıldakine benzer bir yükseliş serüveni beklediğini ifade etti. Twitter’da 2022 boyunca yaptığı paylaşımlarla SHIB’e de ciddi ölçüde destek veren Gokhstein’e göre, gelecekte çok fazla insan meme token’lara yatırım yapacak.

GOKHSTEIN’DEN “SHIB” İTİRAFI

Ünlü girişimci, geçtiğimiz günlerde Twitter’da yaptığı bir paylaşımda SHIB’e yatırım yapmadığı için pişman olduğunu itiraf etmiş ve kendisini bu konuda alıkoyanın da “Dogecoin katili” anlatısı olduğunu belirtmişti. Şimdi ise Gokhstein’e göre DOGE ve SHIB, yukarı yönlü paralel hareket edebilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.