Altcoin HaberleriHaberler

Shiba (SHIB),Yükseliş Öncesi Kritik Noktada!

Uzun süredir düşüş trendinde olan Shiba (SHIB), potansiyel yükseliş öncesi kritik bir noktada.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uzun süredir düşüş trendinde olan Shiba (SHIB), potansiyel yükseliş öncesi kritik bir noktada.

Kripto para piyasası, son günlerde boğa sinyalleri veren bir yükselişe tanıklık etti .Son günlerde kripto para piyasası, birçok altcoinin adeta küllerinden doğduğu bir yükselişe şahitlik ediyor. LINK, TRB, FLOKI gibi altcoinler, piyasadan ayrışarak önemli yükselişler yaşadı. Bu yükseliş trendi, Bitcoin (BTC) gibi büyük kripto paraların da yükselişine sebep oldu. Bu gelişmelerle birlikte, gözler Shiba’nın sosyal medya platformlarına ve SHIB fiyatına çevrildi.

Uzun süredir düşüş trendini sürdüren Shiba (SHIB) için U Today tarafından yapılan analizler, potansiyel bir yükseliş öngörüsünde bulunuyor. Bu öngörüde, düşüş trendinin kırılmasının etkisi büyük bir öneme sahip.

Shiba (Shib),Yükseliş Öncesi Kritik Noktada!

Shiba (SHIB) Grafik Analizi: Neler Olabilir?

Son günlerde popüler memecoin’lerden Floki’nin (FLOKI) yaşadığı yükseliş, Shiba’ya olan ilgiyi artırdı. Shiba, uzun süredir ekosistemindeki gelişmelerle gündemde yer alıyor. Özellikle Shiba’nın Katman-2 blockchain’i olan Shibarium, aktivite artışıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Son günlerde SHIB tarafında yakımların şiddetlendiği ve hacimlerin arttığı gözlemlendi.

Shiba, hareketli günlerden geçse de beklenen çıkışı bir türlü gerçekleştiremedi. Uzun süredir düşen trend içerisinde hareket eden SHIB fiyatı, Bitcoin (BTC) yükselişiyle birlikte düşen trendin kırıldığı görüldü. Ayrıca SHIB balinalarının aktivitelerinde de hareketlilik yaşandı. Bir balina, 31,5 milyon dolarlık SHIB’lerini taşıdı.

U Today’nin analizine göre, SHIB için potansiyel bir yükseliş öngörülüyor. Bu yükselişin tahminen yüzde 15’e kadar ulaşabileceği belirtiliyor. Yükselişin temelinde, düşüş trendinin kırılması ve hareketsel ortalamanın üzerindeki fiyat seyri yer alıyor.

Shib Shiba

SHIB, şu anda 50 günlük hareketli ortalama ile temas halinde. SHIB’in 50 günlük hareketli ortalamayı geçerek 200 günlük hareketli ortalamaya kadar yükselmesi muhtemeldir. Bu durum, SHIB’in potansiyel olarak yüzde 15’e yakın bir yükseliş yaşayabileceğini gösteriyor. Ancak SHIB, 50 günlük üstsel ortalamayı aşamazsa, düşüş trendine geri dönebilir.

SHIB, 0.00000674 dolar desteğiyle güç kazandı ve yaklaşık yüzde 8 oranında yükseliş yaşadı. Bu yükselişte, Bitcoin (BTC) etkisi olduğu gibi FLOKI’nin piyasadan ayrılmasının da beklentileri artırdığı görülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.