HaberlerBitcoin Haberleri

Sıcak Gelişme: Bitcoin Yeniden Rekor Kırdı!

Tüm kripto para piyasası heyecanla beklediği anı nihayet yaşadı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tüm kripto para piyasası heyecanla beklediği anı nihayet yaşadı. Bitcoin, Binance borsasında 69.000 dolar seviyesini aşarak yeni bir rekor kırdı. BTC, 2021 Kasım ayında kırdığı rekorunu bugün bir kez daha geçti. Artık kripto dünyası heyecanla geleceği bekliyor.

Bitcoin ETF’leri, bu yılın başlarında Amerika Birleşik Devletleri’nde onaylandı. Bu fonların piyasaya sunulması, yeni büyük yatırımcıların kapısını araladı ve 2021’deki rekor seviyelere ulaşımı anımsatan coşkuyu ve ivmeyi tekrar alevlendirdi.

Image 4

Bu esnada toplam piyasa değeri bakımından, Bitcoin tarihin en büyük yükselişlerinden birini gerçekleştirerek 4 Mart’ta eşi benzeri görülmemiş bir rekora imza atmıştı. O andan bu yana BTC’lerin piyasaya sürülmesi, fiyatlar arasında gizemli bir farklılık yaratmış durumda.

Ancak, Amerika Birleşik Devletleri’nde artan enflasyon oranları sebebiyle, Bitcoin fiyatlarındaki rekorun yeniden düzenlenmesi gerektiğine inananlar mevcut. Uzmanlara göre enflasyona göre düzeltilmiş olan Bitcoin fiyatı şu an itibariyle yaklaşık olarak 77.000 dolar seviyesine denk geliyor ve kripto para sektörünün odak noktası da artık bu seviyede olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.