Altcoin HaberleriHaberler

Shiba Inu’da Hareketli Saatler! SHIB Yükselişini Sürdürecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son 1 ayın en popüler kripto para birimleirnden olan Shiba Inu‘da (SHIB) hareketli saatler yaşanoyor. Shıba Inu, bir yandan NFT koleksiyonu ve balina hareketleri diğer taraftan borsa listelenmeleri ile gündemde kalmaya devam ediyor. Git gide popülaritesi artan SHIB yükselişini sürdürecek mi?

Shiba Inu’da Hareketli Saatler

Geçtiğimiz gülerde duyurulan Shiboshi lansmanı gerçekleşti. ShibaSwap platformunda toplamda 10.000 Shiboshi NFT satışı çok kıza sürede tamamlandı. Lansmandan sonrasında Shiboshi’ler satışa konuldu ve alıcı bulmaya başladı bile. Bununla gelişme haricinde  bir borsa listelenmesi haberi gündeme düştü. Yerli kripto para borsası BtcTurk, popüler şaka kripto parayı listelediğini duyurdu. Shiba Inu fiyatı, büyük bir rallinin peşinden düşüş trendine girdi. SHIB fiyatı 14 ekim itibarıyla aşağı yönlü hareketini sürdürüyor.

Dogecoin katili olarak yola çıkan Shiba Inu,  kripto para trendlerini kısa sürede yakalayarak şaka kripto paralarda yeni bir boyut açtı. ShibaSwap projesi, Shibarium adımı, Shiboshi koleksiyonu şeklinde gerçek hedefler belirleyen Shiba Inu bu süreçte Dogecoin’i geride bırakmayı başardı.

[ccpw id=”10110″]

SHIB Token Yükselişini Sürdürecek Mi?

Kısa zaman içerisinde bir çok kripto para borsasında lisetelenen Shiba Inu, gözünü Robinhood’a dikti. Changeorg sitesinde listelenme talebi bildiren imza etkinliğinde 250.000 kişi katıldı. Komisyonsuz kripto para borsası,henüz Shiba Inu listelemesi gerçekleştirmedi. Uzman analistler şakakripto paranın istikrarlı bir destek seviyesinin üstünde işlem gördüğünü ve  boğa koşusunun devamını öngördü.

Popüler kripto para Dogecoin’in yerinde sayması şaka coin hayranlarının Shiba Inu’ya kaymasına neden olabilir. Hype tabanlı kripto paralarda büyük bir topluluğa hitap eden SHIB, yükseliş trendini devam ettirmek adına mücadelesini sürdürecek gibi görünüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.