Haberler

Singapur Başkan Yardımcısı Heng Swee Keat’ten Kripto Yatırımcılarına Çağrı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Singapur Başbakan Yardımcısı Heng Swee Keat, kripto para birimlerinin  daha güçlü yasal kontroller gerektirdiğini belirterek, bu regülasyonların önemini vurguladı. Heng Swee Keat ayrıca düzenli yatırımcılara kripto para birimlerine yatırım yapmamalarını tavsiye eden bir uyarı notu yayınladı.

Singapur Başbakan Yardımcısı Kripto Para Yatırımcılarına Bir Uyarı Yayınladı

Singapur Başbakan Yardımcısı Heng Swee Keat, bir teknoloji konferansında yakın zamanda yaptığı bir konuşmada, kripto para birimlerini aşırı derecede tehlikeli bir yatırım aracı olarak etiketledi ve bireysel yatırımcılara “kripto para birimlerinden uzak durmalarını” tavsiye etti. Heng Swee Keat, kripto para piyasasının ek yasal kısıtlamalar gerektirdiğini belirterek, Terra’nın çöküşüne işaret ederek ve birçok yatırımcının ciddi kayıplara uğradığını belirterek regülasyonların önemini vurguladı.

Singapur Başbakan Yardımcısı Heng Swee Keat, kripto para birimlerinin tehlikeli bir yatırım aracı olduğuna inanmakla birlikte, Blockchain teknolojisinin finans sektörü üzerindeki önemini vurgulayarak hükümetin inovasyonu destekleyeceğini belirtti.

A Map Of The Crypto Landscape In S'Pore: Who Are The Key Players?

TerraUSD Çöküşü, Regülasyon Eksikliği Endişelerini Güçlendirdi

Terra blok zincirinin stabil kripto parası TerraUSD (UST) çöktü ve kripto endüstrisine zarar veren bir Terra krizine neden oldu. Bitcoin (BTC), Terra kriz haftasında 24.500 dolara ulaşırken, yakın zamanda 100 doları aşan LUNA, 0.0001 dolara düştü. Terra 2.0 süreci yakın zamanda başlatıldı, eski Terra blok zinciri Terra Classic olarak , LUNA da LUNA Classic olarak yeniden adlandırıldı. Bununla birlikte, Terra çöküşü, tüm dünyadaki regülatörlerin kripto işi hakkında endişelenmesine neden oldu. ABD’li birçok lider geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgili açıklamalar yaparak yasal kontrollerin önemini vurguladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.